Wellness

Tips: Så beautypackar du lätt i sommar

Sommar och ledighet står runt hörnet – men hur ska du få med dig allt du önskar i beautyväg? Såhär packar du rätt och lätt inför semestern! 

Artikeln är i samarbete med Urtekram som medverkar i GLOSSYBOX maj 2022. 

Att packa inför semestern kan minst sagt vara en utmaning. Även om du tänker att du inte behöver ha med dig så mycket för att det är just semester blir packningslistan ofta längre än vad du först hade tänkt. Någonting som har en tendens att ta över utrymme i resväskan är necessären. Förpackningarna som står hemma på hyllan upplevs helt plötsligt mycket större när de ska få plats i en resväska. Dessutom kan det kännas onödigt att plocka med dem, eftersom du vet att du kommer använda långt ifrån hela innehållet. 

I GLOSSYBOX maj 2022 får några Glossies testa One Drop Concentrated Shower Gel från Urtekram. Vill du också testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

Urtekrams senaste lansering är en smart lösning på problemet! ”One Drop Concentrated Shower Gel” är en koncentrerad duschtvål vilket innebär att du bara behöver använda en enda droppe åt gången. En flaska på 100 milliliter motsvara därför hela 40 duschar! Det sparar inte bara plats i packningen, utan är även snällare mot miljön eftersom det behövts mindre vatten i produktionen och mindre plast för att ta fram förpackningen.

Den smarta och hållbara produkten finns i fyra ljuvliga dofter: Strawberry Fields, Apple Bloom, Lemon Vanilla och Peach Blossom. Inte nog med det, den går även utmärkt att bada med i sjöar och hav då den är biologiskt nedbrytbar. Samtliga produkter från Urtekram är certifierade COSMOS ORGANIC av Ecocert och är veganska. 

Tips! Smartare beautypackning i sommar

1. Travel size-förpackningar
Inhandla reseförpackningar och häll över från dina vanliga produkter du har hemma. 

2. Multifunktionella produkter
Vilka av dina produkter går att använda till flera olika syften? Testa läppstiftet som krämrouge och balsam i torra hårtoppar. 

3. Dela upp packningen
Om ni är flera som åker ihop, bestäm vem som tar med vad och dela på sådant som alla använder. Det är onödigt att ha med fem stycken hårfönar på samma resa! 

4. Inspireras av destinationen
Är det en body lotion med doft av kokosnöt som får följa med till tropiska breddgrader eller åker du till lantstället tillsammans med en duschkräm som doftar färska jordgubbar? Låt ditt resmål inspirera dig – det gör resan (och packningen) ännu roligare!

5. Förbered handbagaget hemma
Om du ska flyga, förbered beautypackningen till handbagaget redan innan du lämnar hemmet. Packa i en plastpåse och säkerställ att dina produkter med vätskor får plats. 

Läs mer!

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

Läs mer!

 GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor