Tillagt till din kundkorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

Glossybox Limited Edition

Glossybox Limited Edition

Ett par gånger per år lanserar vi limited edition-boxar som du kan köpa utöver din Glossybox-prenumeration. Dessa finns endast i begränsad upplaga och det är först till kvarn som gäller.

Sista chansen:
KARL LAGERFELD + MODELCO LIMITED EDITION

Vi har gått samman med KARL LAGERFELD + MODELCO i samband med lanseringen av deras limiterade makeupkollektion. Boxen innehåller 6 produkter till ett värde över 1300 kr och kostar 339 kr. Passa på, just nu kan du beställa boxen till 50 % rabatt (nytt pris: 169 kr)! 

Beställ nu

Slutsåld:
Glossybox Adventskalender 2018

Med vår lyxiga Adventskalender känns varje dag i december som julafton. Vi älskar allt med skönhet och det bästa av det mesta har vi gömt i årets adventskalender – makeup, hudvård och kroppsvård. Bakom de 24 luckorna finns något som passar alla! 


GLOSSYBOX Limited Edition Adventskalender innehåller 24 skönhetsöverraskningar till ett värde över 4300 kr. Pris 1299 kr. 


Årets Adventskalender är nu tyvärr SLUTSÅLD. 

Slutsåld:
Limited Edition Julbox 2018

Den ultimata skönhetsjulklappen till dig själv och alla som du känner. I vår Limited Edition Julbox ryms enbart det bästa! Boxen innehåller en lyxig blandning av nio (!) spännande skönhetsprodukter som tar dig från preppet inför julfestligheterna till att sätta pricken över i:et på din nyårslook. GLOSSYBOX Limited Edition Julbox har ett värde över 1400 kr och blir din för endast 339 kr!


Årets GLOSSYBOX Limited Edition Julbox är nu slutsåld online. Om du har vägarna förbi Stockholm 1 december har du möjlighet att köpa  en av de sista boxarna på plats på vår årliga GLOSSYBOX Pop-Up Shop. Du hittar mer information i vårt Facebook event genom att klicka på knappen nedan. 

Till Facebook eventet

2018 © The Hut.com Ltd.