Hoppa till huvudinnehåll
Hår

Osis presenterar: Höstens hårvårdsrutin för välmående hår

GLOSSYBOX
Skribent och expert7 månader sedan
View GLOSSYBOX's profile

Låt hösten bli den tid då ditt hår får lite extra kärlek och omtanke. Vi guidar dig till de nya produkter från Osis som gör jobbet!  

Artikeln är i samarbete med Osis som medverkar i GLOSSYBOX november 2023.  

Hårvård är det nya hudvård och hårvårdsrutinen är på väg att bli lika viktig som den vi gör för huden. Att skapa ett välmående, friskt och glänsande hår tar tid (håret har väl aldrig växt så långsamt som när du försöker spara ut det?) och kräver rätt produkter som hjälper till på vägen mot drömhåret.   

Utöver en stor dos tålamod är det med andra ord viktigt att sätta ihop din egna hårvårdsrutin med produkter som passar just din hårtyp (precis som när det kommer till hudvård) och att använda dessa kontinuerligt.  

Inte redan en Glossie? Bli en del utav vårt skönhetsuniversum och testa nya beautyprodukter varje månad! Läs mer här! 

Hårprodukter delas ofta in i vårdande och stylande produkter. De förstnämnda använder du för att rengöra och stärka håret medan de stylande används för att uppnå den look du vill ha.  

I GLOSSYBOX november 2023 medverkar Osis med tre nylanserade produkter som tämjer frissighet, ger fukt och adderar volym. Låt oss ta en närmare titt på dessa! Är det just du som hittar en utav dem under locket på din GLOSSYBOX?  

1. Mjukgörande leave in

Räddningen för alla lockiga och bångstyriga hår stavas “Bounty Balm”. Den veganska leave in-produkten framhäver lockarna och vågorna och tar fram din naturliga look. Applicera i handduktstorkat hår och arbeta in med fingrarna. Tämjer frissighet och verkar utredande samtidigt som den hjälper till att minska antal avbrutna hårstrån.  

Osis – Bounty Balm Rich Curl Cream 

2. Glansgivande serum

Serum för ansiktet är ingenting nytt, men visste du att det finns serum även för håret? Fördela produkten i handdukstorkat eller torrt hår för att addera glans och en frisk känsla. Ger värmeskydd, tämjer småhår och ökar utredningsförmågan. Osis – Glow Anti-Frizz Shine Serum 

3. Ökad volym

Drömmer du om mer volym – look no further! Applicera produkten i torrt hår vid hårrötterna och massera in med fingrarna för ett extra lyft. Produkten går även att applicera i längderna för ökad textur och naturlig rörelse. Osis – Soft Dust Soft Volume Powder  

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox