Hår

Så kan du skydda håret mot luftföroreningar

Så kan du skydda håret mot luftföroreningar

Visste du att var du bor kan påverka hur ditt hår mår? Om du främst vistas i stadsmiljö utsätts du för luftföroreningar och smuts som även kan påverka din hårhälsa. Läs vidare om hur du på bästa sätt kan skydda håret mot luftföroreningar.

Artikeln är i samarbete med SACHAJUAN som medverkar i GLOSSYBOX november 2022.

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här!

Du kanske är medveten om att luftföroreningar inte är toppen för varken miljön eller vår hälsa, men visste du att det även kan påverka vårt hår negativt? De föroreningar du möts av när du kliver utanför dörren har en tendens att sätta sig även i håret. Det kan då resultera i ett hår som känns torrt och sprött, men också att det tar en helt annan vändning och blir mer fett och oljigt. I solljus får håret även utså UV-strålningar som tar fram friss och torrhet, samtidigt som nyanserna i ett färgat hår kan blekna snabbare.

SACHAJUAN är ett svenskt hårvårds- märke som grundades 1997 av två frisörer, som länge verkat på den internationella scenen. Dess idé har alltid varit att förenkla hårvård genom att ta bort överflödiga produkter, ingredienser och rutiner. De vill göra hårvård och styling okomplicerat för att du enkelt ska kunna vårda och forma ditt hår till sitt bästa resultat.

Skydda håret mot luftföroreningar med SACHAJUANs Anti Pollution-serie

SACHAJUANs Anti Pollution-serie med schampo och balsam skapar en skyddande yta på håret som minimerar risken att föroreningar fastnar. Produkterna hjälper till att både förbättra din hårhälsa och förhindra att håret skadas av yttre påfrestningar samtidigt som de reparerar håret.

Med en kombination av grönt te-extrakt och fruktsyror (AHA) blir håret mjuk och glansigt och det kan gå längre tid mellan hårtvättarna. Dessutom bidrar hårvårdsserien till att ditt färgade hår bibehåller sin nyans längre och att kalk, som kan sätta sig i håret om du duschar i hårt vatten, reduceras.

Några Glossies får testa Anti Pollution Shampoo (250 kr/250 ml) från SACHAJUAN i sin GLOSSYBOX november.

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor