Hoppa till huvudinnehåll
Hudvård

5 hypade produkter från La Roche-Posay som du måste testa!

Louice Tapper Florén
Skribent och expert10 månader sedan
View Louice Tapper Florén's profile
hypade produkter
Det är minst sagt inte bara vi på Glossykontoret som älskar La Roche-Posay! Flera av deras produkter har blivit hypade på sociala medier, mycket tack vare deras milda men effektiva formuleringar. Här är fem hypade produkter som vi tror du kommer älska!Artikeln är i samarbete med La Roche-Posay som medverkar i GLOSSYBOX september 2023.Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här!

Oavsett hudproblem, så som torrhet, atopisk hud eller akne, kan vi nästan garantera att du kommer hitta något hos La Roche-Posays sortiment. Det franska apoteksmärket är experter på känslig hud och att ta fram produkter med milda formuleringar, som även ger effektiva resultat. Här är fem hypade produkter på TikTok (och som vi älskar!) och som vi tycker du borde testa!

1. La Roche-Posay – Micellar Water Ultra

hypade produkter

Upptäck den ultimata rengöringsupplevelsen för känslig hud med ”Micellar Water Ultra” från La Roche-Posay (143 kr/200 ml)! Med bara ett svep avlägsnar rengöringsvattnet effektivt all makeup och lämnar huden ren, fräsch och lugnad. Glöm känslan av stramhet efter rengöring och säg farväl till oönskad rodnad. La Roche-Posays rengöringsvatten är utformat för att inte torka ut huden och hjälper till att bevara dess naturliga balans. Psst! I septemberboxen får vissa Glossies testa ”Micellar Water Ultra” från La Roche-Posay i en smidig reseförpackning.

Köp ”Micellar Water Ultra” från La Roche-Posay här!

2. La Roche-Posay – Cicaplast Balm B5+

hypade produkter

“Cicaplast Balm B5+” från La Roche-Posay (189 kr/100 ml) är vår Social Media Manager Ronjas go to-produkt! Den lugnande, återuppbyggande och skyddande balmen kan användas på irriterade områden på kroppen, i ansiktet och på läpparna. “Cicaplast Balm B5+” hjälper till att stärka och återuppbygga huden samtidigt som den reducerar synligheten av ärr. Det är en perfekt produkt att ha i handväskan och passar vuxna, barn och spädbarn. Formulerad helt utan parfym är “Cicaplast Balm B5+” en av de mest hypade produkter på TikTok – vi förstår varför!

Köp “Cicaplast Balm B5+” från La Roche-Posay här!

3. La Roche-Posay – Toleriane Dermallergo Crème

hypade produkter

Om din hud är lika känslig som GLOSSYBOX Office Admin Lizettes hud kommer du gilla ”Toleriane Dermallergo Crème” (229 kr/40 ml) från La Roche-Posay. Krämen är en av hennes favoritprodukter: ”Den känns lugnade och varken triggar eller irriterar huden. Jag brukar annars alltid reagera på ny hudvård!”, säger Lizette.

”Toleriane Dermallergo Crème”är en omedelbart lugnade dagkräm som reducerar känslan av obehag i huden, samtidigt som den återfuktar intensivt. Den är formulerad med en unik kombination av neurosensine och en lugnande aktiv koncentration av sphingobioma, vilket ger en hög effektivitet och en optimal tolerans för känslig hud. Den är testad på hud med tendens till allergi och känslig hud (så som rodnad, stickande och brännande känsla) och det har visat sig att krämen ger en lugnande effekt efter bara en minut.

Köp “Toleriane Dermallergo Crème” från La Roche-Posay här!

4. La Roche-Posay – Effaclar Duo+

Har du fet eller oren hud med tendens till svåra och återkommande orenheter? Då borde du testa ”Effaclar Duo+” från La Roche-Posay (195 kr/40 ml). Fuktkrämen hjälper till att reducera finnar och att minska synligheten av orenheter. Huden ser jämnare ut och mer utslätad samtidigt som den minskar av orenheter. ”Effaclar Duo+” är hypoallergen och täpper inte till porerna.

Köp “Effaclar Duo+” från La Roche-Posay här!

5. La Roche-Posay – Anthelios UVMune Ultralätt Creme SPF50+

Även om hösten precis har börjat är det viktigt att fortsätta använda en solkräm för ansiktet. Vår favorit är "Anthelios UVMune Ultralätt Creme SPF50+” från La Roche-Posay (189 kr/50 ml). Som namnet antyder är den ultralätt och absorberas snabbt av huden. Den ger ett mycket högt skydd mot UVA- och UVB-strålar samtidigt som den är svettresistent. Solskyddet är formulerat med det revolutionerande UV-filtret Mexoryl 400, som även ger ett skydd mot de ultralånga UVA-strålarna. Den är särskilt utvecklad för känslig hud och kan användas i både ansiktet samt vid ögonområdet. Vår Copy & Content Manager Louice köpte solkrämen efter att ha sett den överallt på TikTok och nu är den ett måste i hennes necessär!

Köp Anthelios UVMune Ultralätt Creme SPF50+” från La Roche-Posay här!

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Louice Tapper Florén
Skribent och expert
View Louice Tapper Florén's profile
glossybox