GLOSSYBOX

GLOSSYBOX november 2020: Sneak Peak Magic Palette

LaSplash i Glossybox November

GLOSSYBOX november innehåller ALLT du behöver för att sprida lite extra stjärnglans i mörket. Vi kan redan nu avslöja att alla får testa LASplash Cosmetics Magic Palette, som en av fem fantastiska produkter. Wow!

Vi kan inte få nog av glitter, skimmer och glow som lyster upp vintermörkret. LASplash Cosmetics Magic Palette är allt du behöver för att fixa en fantastisk ögonmakeup. De åtta skuggorna är högpigmenterade och känns sammetslena mot huden utan att fälla. Värde: 280 kr. Alla Glossies får testa i sin novemberbox!

Paletten innehåller allt från ljusa och mörka till matta och skimrande nyanser. Samtliga i varma, bärbara färger som passar alla hudtoner. Perfekt för att skapa precis den sminkning som du vill ha.

De åtta förtrollande nyanserna kan kombineras i oändlighet för att sätta blicken i fokus. Vi älskar att ha “Rose Quartz”, “Selenite” och “Sunstone” för en diskret vardagssminkning som fixas på några sekunder. Vill du skapa en spännande festmakeup? “Onyx” trollar snabbt fram en matt, svart sotning medan “Citrine”, “Aragonite” och “Amber” skapar en glammigt guldig look.

Den här magiska paletten uppfyller verkligen alla våra önskningar i november!

LaSplash i Glossybox November

Fixa månadens look med LaSplash Cosmetics Magic Palette

  1. Börja gärna med att applicera en ögonprimer för en ännu mer pigmenterad och hållbar look.
  2. Lägg den beigerosa skuggan ”Sunstone” över hela ögonlocket upp mot brynen, som en bas.
  3. Applicera den bruna, matta nyansen ”Tigers Eye” i globlinjen och under nedre fransraden för att ge djup åt ögat.
  4. Addera den metalliskt skrimrande bronzefärgen ”Amber” över hela ögonlocket samt precis under ögat för en effektfull inramning.
  5. Avsluta med att använda ”Rose Quartz” som highlighter och dutta på brynbenet och längst in vid ögonvrån.
  6. För att få en extra dramatisk makeup, applicera flytande svart eyeliner och volymmascara samt kajalpenna på vattenlinjen. Klart!   

MagicPalette i Glossybox November

Om LASplash Cosmetics

Det amerikanska skönhetsmärket LASplash Cosmetics har sedan starten 1996 tagit fram unika produkter med fokus på högkvalitativ, cruelty-free makeup. De är mest kända för sina innovativa färger och lyxiga förpackningar som är svåra att motstå.

Beställ GLOSSYBOX november

Missa inte tillfället att lägga vantarna på den här exklusiva paletten plus fyra andra skönhetsprodukter – starta en prenumeration och bli en Glossie i dag!GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor