Hudvård

En magisk jul med The Body Shop

The Body Shop i Glossybox

Den verkliga julmagin handlar inte om perfektion! Släpp alla måsten och njut av stunden. När du köper julklapparna på The Body Shop bidrar du till en positiv inverkan på både människor och vår planet.

Julen på The Body Shop är alltid något utöver det vanliga med vackert inslagna paket och fantastiska gåvokit. I årets julkampanj finns lyxigt sköna överraskningar för alla kroppar och The Body Shop lyfter fram vikten av att kämpa för en bättre värld genom aktivism. När varje enskild person gör något litet blir det en inflytelserik, global rörelse. Förena krafter och stärk varandra – tillsammans skapar vi förändring! The Body Shop vill också uppmana oss om att släppa stressen och tanken på en perfekt jul. Det oplanerade blir ofta det mest minnesvärda.

Come together. Act togheter.

Men vi får inte heller glömma att alla inte känner sig trygga i sina hem. Därför går en del av alla köp du gör i jul på The Body Shop till organisationer som tillhandahåller säkerhet, trygghet och hem för kvinnor som drabbats av coronapandemins kraftiga ökning av våld och hot i nära relationer. Det globala målet är att donera minst 250 000 GBP till kvinnoorganisationer världen över.

Bidra till ungarelationer.se med varje köp

De flesta av oss är överens om att vi måste stoppa mäns våld mot kvinnor men trots detta har förvånansvärt lite gjorts för en av de allra viktigaste åtgärderna – att motverka killars våld mot tjejer. En organisation som arbetar med just detta är ungarelationer.se. Hit kan alla mellan 15–20 år vända sig oavsett om de blir utsatta, är den som utsätter eller är en kompis. Varje köp du gör på The Body Shop från 13 oktober till 31 december 2020 stöttar ungarelationer.se. Det finns även möjlighet att runda upp köpet i förmån till organisationen.

 

Sista minuten klapp från The Body Shop – årets donationsgåva The Snowglobe!

Årets donationsprodukt – en perfekt sista minuten klapp!

Lather & Smooth Snow Globe Gift Dome är årets donationsprodukt där varje såld produkt ger 50 kr till ungarelationer.se. Den här bedårande snögloben från The Body Shop är en perfekt sista-minuten-gåva. Snögloben är fylld med fruktigt fräscha överraskningar med resestorlekar av Lip Butter, Body Butter och Shower Gel från Strawberry-serien, samt Truly Nourishing Banana Shampoo och Conditioner med bananpuré från Ecuador. Den dekorativa globen har också försetts med ett myntinkast så att du ska kunna återbruka den som sparbössa.

Lip Scrubs i säsongens dofter från The Body Shop

Njut av blommiga Winter Jasmine, fruktiga Festive Berry och krämiga Warm Vanilla…

Julen är alltid väldoftande hos The Body Shop. Säsongens tre special edition-dofter är blommiga Winter Jasmine, fruktiga Festive Berry och krämiga Warm Vanilla. De är alla veganska och med en julig touch. I novemberbox fick alla Glossies en produkt med en av dessa härliga dofter.

Det är första gången The Body Shop lanserar en blommig juldoft och Winter Jasmine bjuder på en mild, fräsch blandning av apelsinblomma, vit persika och jasmin som avrundas med noter av mysk och cederträ.

Festive Berry är tillbaka med sin aromatiskt fruktiga doft i en syrlig twist. Här förs noter av blåbär, hallon och enbär samman med inslag av mysk, vanilj och sandelträ.

Warm Vanilla är också en återkommande favorit som är lätt att älska med söta noter av vanilj, kokos och kola, toppat med djupa och varma inslag av sandelträ.

Handgjorda miljövänliga paket

Handgjorda miljövänliga paket

The Body Shop fortsätter sin resa mot en ännu mer miljömedveten produktion och har i år minskat sitt avfall med 80 ton. Som en del av detta kan alla gåvoförpackningarna och boxarna återbrukas. Förutom de färdiga gåvoseten finns även möjlighet att skapa en egen present. Kom till din närmaste butik och fyll en av julens boxar och påsar i papper eller naturlig jute med valfria produkter. Den snygga och hållbara designen kommer från The Body Shops Community Fair Trade-partner Get Paper Industry i Nepal och Teddy Exports i Indien.GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor