Hoppa till huvudinnehåll
GLOSSYBOX

GLOSSYBOX Christmas Limited Edition 2023: Vi avslöjar hela innehållet

GLOSSYBOX
Skribent och expert7 månader sedan
View GLOSSYBOX's profile

Klicka hem årets bästa julklapp till dig själv eller någon du tycker om! Vi avslöjar vad du hittar i årets limiterade julutgåva, GLOSSYBOX Christmas Limited Edition 2023.  

I en glittrande necessär har vi packat ner hela sju magiska produkter som, enligt oss, är den perfekta julklappen att lägga under granen till en beautyälskare. Här får du testa en mix av makeup, hud- och kroppsvård – där hela fem produkter är i full size!  

Missa inte GLOSSYBOX julbox 2023! 

När kan jag köpa GLOSSYBOX Christmas Limited Edition 2023? 

Skriv in onsdag den 8 november i kalendern och sätt alarm på klockan 08:00. Precis som tidigare år kommer vår julutgåva i limiterad upplaga. Vill du säkra årets julklapp – se till att hänga på låset!  

Vad kostar GLOSSYBOX Christmas Limited Edition 2023 och vad är den värd? 

Endast 349 kronor är priset för aktiva GLOSSYBOX-prenumeranter! Är du inte prenumerant men vill lägga vantarna på den välfyllda necessären så är priset 449 kr. Det är betydligt mycket mindre än vad produkterna och necessären kostar om du skulle köpt dem var för sig. Det totala värdet är nämligen över 1 700 kronor! 

Psst! Bli prenumerant idag och få 100 kr rabatt på vår limiterade julutgåva. 

Vad innehåller GLOSSYBOX Limited Edition julbox 2023? 

Emma S – Moisturising Cream Gel Återfuktande och energigivande gel cream. Den lätta formulan täpper inte igen porerna och går smidigt in i huden. Verkar återfuktande, mjukgörande och lystergivande i upp till 24 timmar.

Emite Makeup – Artist Lashes MascaraGe dina fransar bästa möjliga längd och volym som håller hela dagen, utan att smula. Silikonapplikatorns form fångar upp varje frans och passar även känsliga ögon. Mascaran avlägsnas enkelt med vatten.  

GOSH – Velvet Touch Eyeliner “021 Renaissance Gold”Med intensiva färgpigment och hög täckning är ”Velvet Touch Eye Liner” perfekt för att skapa looks som håller länge. Pennan har en mjuk och krämig formula som gör den lätt att applicera och tona ut med pensel eller applikator. 

Kora Organics – Turmeric Brightening & Exfoliating Mask 2-In-1Ansiktsmask som verkar både uppfriskande och exfolierande. Exfolierar varsamt huden för att trolla fram en jämnare hudton med mer lyster genom att öka cellförnyelsen. Eliminerar trötthetstecken, tilltäppta porer och ojämn textur. 

Kylie Skin by Kylie Jenner – Kylie Skin Coconut Body ScrubKroppsskrubb formulerad med socker och glycerin som lämnar din hud exfolierad, jämn, återfuktad och med ny lyster. Den härliga kokosdoften för tankarna till en tropisk paradisö. 

 

The Inkey List – Hyaluronic Acid SerumGenom att addera hyaluronsyra via din hudvård hjälper du huden att se plumpad och slät ut samtidigt som synliga fina linjer minskar. Perfekt under vinterns kallare månader! Använd en mängd stor som en ärta av ”Hyaluronic Acid Serum” på rengjord och fuktig hud i ansiktet och på halsen.

Peter Thomas Roth – 24K Gold Pure Luxury Lift & Prism Cream Den ultralätta, utjämnande och färgkorrigerande primern ”24K Gold Pure Luxury & Firm Prism Cream” är framtagen för att framhäva en vacker lyster hos alla hudtyper och hudtoner. 

+ glittrande necessärSjälvklart har vi även förpackat produkterna på bästa sätt! I år hittar du dem i en glittrande necessär som utan tvekan sätter guldkant på sin beautyrutin.   

Beställ GLOSSYBOX Christmas Limited Edtion här! 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox