Makeup

Det enklaste sättet att ta bort ögonmakeup

Med eye makeup remover pads kan du snabbt och effektivt avlägsna dagens makeup. Så här använder du dem på bästa sätt! 

Artiklen är i samarbete med Andrea som medverkar i GLOSSYBOX maj 2022. 

Du har säkert hört det många gånger förut. Den främsta beautyregeln är att aldrig gå och lägga sig med smink. Det är under natten som huden reparerar och återhämtar sig och med ett lager av makeup kan huden bli torr, glåmig och få plitor. Detsamma gäller även makeup nära ögonen. Att låta mascara, eyeliner och ögonskugga vara kvar över natten kan leda till att du vaknar med torra, röda ögon och försvagade ögonfransar. Med andra ord, undvik det i största möjliga mån. Den enkla lösningen, oavsett om du föredrar en hudvårdsrutin med tio steg eller tvättar av ansiktet så snabbt som möjligt, stavas eye makeup remover pads. 

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

Andrea Eye’Qs är specifikt framtagna för det känsliga området och den tunna huden runt ögonen och avlägsnar makeup på ett effektivt och skonsamt sätt. När du ska ta bort sminket runt ögon och ögonbryn – tänk på att vara lätt på handen och dra inte hårt fram och tillbaka. För att låta formulan verka och kunna lösa upp makeupen, börja med att trycka en pad försiktigt över det stängda ögat. Svep sedan bort sminket med paden (gnugga inte!) och skölj av med vatten. Följ upp med din vanliga ansiktsrengöring efteråt för hela ansiktet och för att städa bort rester runt ögonen. 

Om du använder vattenfast makeup, som av naturliga skäl är svårare att avlägsna, ska du sträcka dig efter en ögonmakeup-remover som innehåller både olja och vatten. Olja löser upp sminket medan vattnet sedan städar upp runt ögonen. Andrea Eye Q’s är världens mest sålda eye makeup remover pads. Här nedan listar vi de tre olika varianterna – vilken passar just dig? 

Andrea Eye’Qs Makeup Remover Pads 

Moisturizing
Återfuktande formula som skonsamt tar bort all ögonmakeup och hjälper till att återfukta huden kring ögonen vid rengöring.

Makeup Remover Pads Moisturizing 

Ultra Quick
Speciellt utvecklad för den känsliga huden runt ögonen. Innehåller aloe vera och avlägsnar skonsamt och effektivt såväl vanlig som vattenfast ögonmakeup. 

Makeup Remover Pads Ultra Quick 

Oil-Free
Avlägsnar enkelt ögonmakeup utan att lämna några oljiga rester. Med aloe vera som lugnar och rengör den känsliga huden kring ögonen. 

Makeup Remover Oil-Free

Läs också!
8 tips som enkelt uppdaterar din hudvårdsrutin
Så beautypackar du lätt i sommar
Så väljer du rätt brun utan sol från Bondi Sands

 

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)!

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor