Wellness

Get the glow: Tre tips på hur du dricker mer vatten i sommar

Stråla inifrån och ut i sommar! Smaksätt ditt vatten med waterdrop® microdrink med smak av frukt och växtextrakt. Det har aldrig varit så enkelt eller gott att dricka vatten!

Inlägget är i samarbete med waterdrop® som medverkar i GLOSSYBOX juli 2021. Längst ner i inlägget bjuder vi på en rabattkod för att testa waterdrop® sortiment.

Det är alltid viktigt att dricka vatten, men inte minst under sommaren. När vi svettas mer och vistas i varmare temperaturer behöver vi fylla på med vätska mer aktivt och kontinuerligt under dagen. Däremot kanske det inte alltid känns så lockande att bara dricka ”vanligt” vatten hela tiden.

waterdrop® har som mission att få alla att dricka mer vatten. Med sockerfria microdrink kan du smaksätta ditt vatten med äkta frukter och vitaminer.

3 tips på hur du dricker mer vatten i sommar

1. Packa ner vattenflaskan

Det är lätt att glömma bort att dricka vatten när det inte finns i närheten. Fyll därför en vattenflaska som du alltid har med dig, se till att den är uppdrucken innan dagen är slut.

2. Smaksätt vattnet

Gillar du inte vatten? Hoppa inte över vattnet för det – smaksätt istället! Med sockerfria microdrink tillsätter du smaken av äkta frukter och vitaminer, med en enkel kub. Addera bär eller frukter som passar microdrinkens smak och häll upp i fin kanna för lyxigare känsla!

3. Vattenutmaning

Starta en water challenge! Utmana en kompis och haka på waterdrops® Drink More Water Challenge, där du under 21 dagar ska dricka minst två liter vatten om dagen. Du får tips via mejl under tiden utmaningen pågår (som är gratis!) Läs mer här! 

Glossy treat!

I månadens GLOSSYBOX fick några Glossies testa sockerfria microdrink i smaken GLOW med mango, kaktus och kronärtskocka. Alla får även ett presentkort från waterdrop® på en flaska värd 350 kronor. Vill du hellre ha 10 % på ett helt köp? Använd koden GLOSSY10 när du checkar ut från kassan. Upptäck waterdrops stora utbud här!

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor