GLOSSYBOX

Här är alla produkter i GLOSSYBOX Easter Egg 2024

Det enda påskägget du behöver – om du frågar oss! Vi kan inte vänta med att avslöja vad du hittar i GLOSSYBOX Easter Egg 2024. Läs vidare för att veta mer om pris, lanseringsdag och innehåll!  

Påskägg fyllt med godis i alla ära, men enligt oss finns det inget som toppar ett ägg maxat med beautyprodukter! Snart är GLOSSYBOX Easter Egg tillbaka, en av våra mest uppskattade limiterade utgåvor, som är den perfekta påskpresenten till dig själv eller någon annan skönhetsintresserad person.  

Beställ GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition här! 

När lanseras GLOSSYBOX Easter Egg 2024?  

Den 6 mars är det dags! Du som prenumerant får förtur och kan klicka på “köp” redan klockan 08:00 medan de som inte är aktiva prenumeranter kan hoppa in i matchen om att lägga vantarna på ett ägg först klockan 11:00.  

Vad kostar GLOSSYBOX påskägg?  

Även när det kommer till priset är det extra förmånligt att vara prenumerant. Då kostar påskägget nämligen endast 299 kronor. Ordinarie pris för alla andra är 399 kronor. Värdet då? Ja, det ligger på hela 1 200 kr – du sparar med andra ord över 900 kronor om du är prenumerant, jämfört med om du skulle köpa produkterna var för sig.  

Vad innehåller GLOSSYBOX limiterade påskägg?  

Håll i hatten – här kommer en line up på skönhetsprodukter som kan låta för bra för att vara sann (vi lovar, det är det inte!).  

Björk – Tämja Flyaway Tamer 

Den hypaden produkten som håller flygiga hårstrån på plats och även är den ultimata produkten för att skapa en trendig sleek bun. Den smarta applikationsborsten är enkel att använda och hjälper dig få kontroll på ditt hår under hela dagen, utan att tynga ner eller ge en klibbig känsla. 

Bruns – Värmeskydd nr 16 

Bruns värmeskydd med naturliga ingredienser skyddar håret upp till 230 grader. Den praktiska sprayflaskan fördelar produkten jämnt över håret. Passar alla hårtyper och kan användas i både torrt och blött hår.  

Emma S – Soothing Facial Mist 

Lugnande ansiktsmist som återfuktar stressad, torr och irriterad hud. Berikad med niacinamid och hyaluronsyra som jämnar ut hudtonen, stärker hudbarriären och adderar extra fukt.  

Mavala – Minilack 

Mavalas minlack bygger på en enkel men genialisk idé. Tack vare det mindre formatet hinner du använda nagellacket när det är som allra bäst, vilket även syns på resultatet. Mavala är kända för sitt stora utbud av nyanser och fantastisk kvalitet. 

Clarins – Lip Perfector 

Fuktgivande läppglans med en krämig textur som lägger sig som en fin film utan att kännas klistrig. Ger en strålande nyans med ”wet-effekt”. Den mjuka kuddapplikatorn är utformad för att följa dina läppars kontur för precis applicering. 

Benefit Cosmetics – Fluff Up Brow Wax 

Genomskinligt och krämigt flexvax som skapar fluffiga, fylliga och naturliga bryn. Den specialutvecklade borsten fördelar det lätta vaxet i ett jämnt och tunt laget lager på brynet.  

Peter Thomas Roth – Pumpkin Enzyme Mask 

Trippelverkande, exfolierande enzymmask som är perfekt för en trött och glåmig hud. Avlägsnar döda hudceller och ger omedelbart en jämnare hudton med strålande lyster. Jämnar ut hudens textur och slätar ut fina linjer.  

Revolution – XXposure Powder Highlighter ”Radiowave” 

Skimrande highlighter i puderform som omedelbart skapar en lystergivande hy med massor av glow. Svep produkten över kindben och i pannan 

Beställ GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition här! GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor