Hoppa till huvudinnehåll
Wellness

Här är mensskyddet utan parfym, färgämnen eller klorblekning

GLOSSYBOX
Skribent och expert2 år sedan
View GLOSSYBOX's profile
Upptäck Always Cotton Protection – ett mensskydd med ett ytskikt i 100 procent bomull.  Artikeln är i samarbete med Always som medverkar i GLOSSYBOX juni 2022.

Alla som någon gång har haft mens vet att det kan vara en djungel att hitta och välja det mensskydd som passar just en själv bäst. Är du också en av de som bara valde första bästa förpackning på hyllan – och sen har hållit sig till den i åratal utan att upptäcka om någon annan skulle kunna vara mer till din fördel? 

Gillar du också att testa nya beautyprodukter varje månad? Läs mer om vårt senaste erbjudande och signa upp dig på GLOSSYBOX här! 

Precis som med allt annat så utvecklas även de mensskydd som finns på marknaden, och olika mensskydd kan även passa bättre vid olika tillfällen. 

I GLOSSYBOX juni kommer alla Glossies få en bonusprodukt från Always i sin box. Always Cotton Protection Ultra Normal är en binda med vingar som har ett ytskikt av 100 procent ekologisk bomull. Bindorna har en absorberande kärna med en gel som stänger in vätskan för att förhindra läckage. 

Cotton Protection från Always innehåller inte heller någon parfym eller färgämnen och är inte blekta. Dessutom är de godkända av Skin Health Alliances dermatologer och är certifierade av Cotton Inc. I Cotton Protection-serien ingår även Ultra Long och Ultra Night. 

Precis som alla bindor och trosskydd från Always är de utformade för att ge stor komfort och skydd. 

Psst! Har du själv inte mens? Ge gärna bort de bindor du hittar i din box till någon som behöver dem! 

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris).

GLOSSYBOX
Skribent och expert
View GLOSSYBOX's profile
glossybox