Hår

Tips! Fem smarta sätt att använda hårspray

Visste du att hårspray kan göra så mycket mer än att bara hålla håruppsättningen på plats? Testa våra tips med hårspray från Taft!  

Inlägget är i samarbete med Taft som medverkade i GLOSSYBOX juni 2021. Vill du också testa fem nya beautyprodukter varje månad? Signa upp dig idag! 

Skapa textur
Känns håret platt, lent och svårt att forma? Spraya hårspray lätt över hela håret, på 30 centimeters avstånd. Vira hårslingor runt fingret, innan sprayen torkat, för att separera, skapa textur och få en lite mer strävare känsla på håret.  

Fixera lockarna 
När du har lagt tid på att locka håret, är det inte kul om det snabbt blir rakt igen. Istället för att enbart spraya hårspray på ovansidan av håret när du lockat det, testa att vända huvudet upp och ned och även spraya på baksidan, och emellan lockarna. 


I GLOSSYBOX juni 2021 fick några Glossies testa Ultra Mini Hairspray från Taft  

Tämj babyhåren 
Vill du ha en stram hästsvans eller vägrar en del babyhår att lägga sig ner? Spraya hårspray på en tandborste och kamma ner babyhåret med hjälp av den. Resultatet blir mer precist när du använder en tandborste jämfört med en stor hårborste. 

Undvik elektriskt hår 
Brukar ditt hår bli elektriskt? Det kan vara svårt att råda bot på men ett enkelt tips att testa är att spraya hårspray på hårborsten innan du borsta igenom det. Hårsprayet neutraliserar den statiska känslan i håret.  

Pro tip! Forma ögonbrynen
Visste du att hårspray även funkar utmärkt för att hålla ögonbrynen på plats? Testa makeup-artisternas favoritknep genom att spraya på en spoolieborste (aldrig direkt på ögonbrynen!) och kamma brynen så håller de formen under hela dagen!  

Läs mer:
Enligt TikTok är Mermaid waves sommarens stora hårtrend (vi har testat!) 
Tvätta rätt: 5 tips för bättre schamponering
GLOSSYBOX Self-care Sunday: Hårvårdsrutin

Starta din GLOSSYBOX-prenumeration!

Signa upp dig idag och få en GLOSSYBOX fylld med skönhet hemskickad varje månad. Upptäck fem noggrant utvalda produkter en gång i månaden. Du får också förtur till lanseringarna av våra exklusiva limited edition-boxar (med ett förmånligare pris)

Läs mer!


GLOSSYBOX

GLOSSYBOX

Beauty Editor