Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

May 2023 City Glow Glossy Mag | GLOSSYBOX SE

Glossy Mag may 2023 banner

Hej Glossies,

Maj kan knappast bli ett tydligare tecken på att sommaren äntligen, äntligen snart är här. Nu är det hög tid att anpassa ens hudvårdsrutin för varmare temperaturer (läs mer om det här nedanför) och använda solskydd mer regelbundet. Det är nu vi kan börja göra oss redo för en sommar i city!

Månadens majbox City Glow innehåller fem av våra skönhetsfavoriter som hjälper dig att addera mer glow och återfuktning till din sommarrutin. Du får testa en ikonisk, multifunktionell puderpuff, återfuktande hårvård eller hudvård och ett löspuder som håller ditt smink på plats hela dagen. Vi hoppas du kommer gilla boxen lika mycket som vi gör!

Stay Glossy!

Louice och resten av Team GLOSSYBOX

Läs mer om månadens box

Right Now

The City Glow look:
Därför kommer du älska “The Powder Puff” från LH cosmetics

Under locket på majboxen hittar du “The Powder Puff” från LH cosmetics, ett måste i din sminkväska! GLOSSYBOX egna makeupartist Lizette berättar varför den kommer bli din nästa sminkfavorit.

"Jag älskar LH cosmetics “The Powder Puff för att den verkligen hjälper till att JOBBA IN pudret i huden! Ibland känns det som att puder lägger sig som ett lager ovanpå foundationen, men med LHs puderpuff så smälter foundation och puder samman. Den är så enkel att arbeta med tack vare att man stabilt kan hålla i den, och att den är triangelformad. Den når alla områden i ansiktet såsom ögonvrå, runt näsan med mera, samtidigt som dess större del i halvmåneform gör att det snabbt går att applicera pudret i övriga delar av ansiktet.

Tidigare använde jag alltid borste, och jag upplevde dels att jag blev glansig mycket snabbare, och även att sminket inte höll lika länge. Jag har undvikit puderpuffar tidigare för mina upplevelser av tidigare puffar är att pudret kan bli lite kakigt med applicering av puff, men LH motbevisade verkligen mig! Efter alla mina år som makeupartist så är LHs puderpuff helt klart mitt bästa tips vid applicering av puder. Det har blivit mitt hemliga vapen till en jämn och hållbar makeupbas!"

Lizette, GLOSSYBOX egna makeupartist

SE MER HÄR
Next box

Nästa box:
Fresh Breeze

Vår junibox "Fresh Breeze" låter dig drömma dig bort mot solen, havet och de kalkvita husen vid Medelhavet. Njut av vinden i håret och att få känna solstrålarna mot din kind. Nu kan inget påverka vårt mående, allt blir faktiskt 100 gånger bättre när solen skiner! När vi valde ut produkter till juniboxen var det här, vid fantastiska Medehavet, som vi hittade inspirationen och vi kan med stolthet säga att den är en av våra bästa boxar! Under locket hittar du bland annat en fuktgivande kräm från BABOR, sommarens nagellack från Emité och en ljuvlig duschkräm från Palmolive. Vi lovar, du vill inte missa juniboxen!