Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

March 2023 - Dreamy Days Glossy Mag | GLOSSYBOX SE

Glossy Mag mars 2023 banner

Hej Glossies,

För mig har månaden mars så många olika innebörder. Det är en tid av förväntan där jag ofta drömmer om våren, sommaren och ljusa kvällar. Våren är ett utmärkt tillfälle att göra en beautynystart och äntligen få plocka fram kavajerna, maxiklänningarna och de färgglada skorna. Jag brukar också vilja använda mer romantiska färger i mitt smink och ljusa upp håret något. Det är "Dreamy Days" helt klart! Hur ser din beautynystart ut i vår?


I månadens box har vi bland annat packat ner en härlig toner som snabbt fräschar upp huden och en nuderosa läpprodukt från ett kanadensiskt, hypat varumärke. Här på GLOSSY Mag guidar vi dig kring hur du skapar "Dreamy Days"-looken och lyfter 5 stora hårtrender som du borde testa under 2023. Trevlig läsning och hoppas du gillar boxen lika mycket som vi gör!

Stay Glossy!

Louice och resten av Team GLOSSYBOX

Läs mer om månadens box

Den stora peelingskolan

Genom att peela huden regelbundet kan du ta bort döda hudceller, minimera porer och addera mer lyster. En peelingprodukt kan antingen vara kemisk eller mekanisk – men hur ska man veta vilken metod som passar ens hudtyp bäst? Det berättar vi i den stora peelingskolan, klicka här nedan för att komma dit!

Läs mer

Right Now

GET THE LOOK

Fyll i produktenkäterna och tjäna GLOSSY credits!

Vi vill väldigt gärna veta vad du tyckte om produkterna i GLOSSYBOX mars "Dreamy Days"-edition! Klicka här nedan för att fylla i produktenkäterna. Som tack får du GLOSSY credits som du kan använda på lookfantastic.se eller till att köpa våra limiterade boxar. Där hittar du varumärken som MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay och många fler. Psst! Du får även GLOSSY credits om du värvar en vän eller lämnar en produktrecension. Logga in på ditt konto redan i dag för att börja samla Glossy Credits!
Fyll i enkäterna här
Next box

Nästa box:
Bloom & Grow

Med nästa box, aprilboxen "Bloom & Grow", vill vi inspirera dig till att våga växa och blomma när det kommer till skönhet. Vilka färger, sminkprodukter och hudvård gör att du känner dig som mest självsäker? Hitta tillbaka till rötterna och kombinera säkra kort med nya produkter. Under locket på nästa box gömmer sig bland annat en primer med SPF, en hudvårdsprodukt från Rituals och en spraymist som ger glow – kanske blir en av dem din nya skönhetsfavorit?