Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

February 2023 Après Chic Glossy Mag | GLOSSYBOX SE

Glossy Mag februari 2023 banner

Hej Glossies,

Februari är helt klart min favoritmånad under vintersäsongen. Det börjar bli ljusare, solen kommer fram och snön brukar vara som mest krispig. Det är under den här tiden på året som jag helst vill tillbringa dagarna i skidbacken med efterföljande after ski-häng. Passande nog är månadens tema Après Chic där vi vill inspirera dig med den sportigt fräscha looken! I månadens box hittar du allt du behöver för att fixa looken. Vad sägs om återfuktande hud- och hårvård och en mascara som ger fylliga, nattsvarta fransar? Vi hoppas att du gillar boxen!

Stay Glossy!

Louice och resten av Team GLOSSYBOX


Läs mer om månadens box

6 tips på hur du lugnar känslig hud och hur du får ett healthy glow!

Om din hud lätt blir röd eller irriterad har du sannolikt känslig hy, vilket inte behöver vara så svårbehandlat som man först kanske tror. Genom att använda bra produkter blir huden inte bara lugnare, du kan också få en mycket mer välmående hud med ett hälsosamt glow. Tillsammans med La Roche-Posay tipsar vi om den bästa Après Chic-rutinen för både vintern och skidåkning. Klicka här nedan för att komma till artikeln.

Läs mer

Right Now

Fyll i produktenkäterna och tjäna GLOSSY credits!

Vi vill väldigt gärna veta vad du tyckte om produkterna i GLOSSYBOX februari "Après Chic"-edition! Klicka här nedan för att fylla i produktenkäterna. Som tack får du GLOSSY credits som du kan använda på lookfantastic.se eller till att köpa våra limiterade boxar. Där hittar du varumärken som MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay och många fler. Psst! Du får även GLOSSY credits om du värvar en vän eller lämnar en produktrecension. Logga in på ditt konto redan i dag för att börja samla Glossy Credits!
Fyll i enkäterna här
Next box

Nästa box:
Dreamy Days

Ni vet vad mars innebär, eller hur? Den efterlängtade våren är äntligen här! Nu lämnar vi de kalla, mörka vintermånaderna och går in i en ljusare tid. Unna dig att dagdrömma dig bort mot ljusare tider, vårkvällar och att kunna byta ut vinterjackan mot den chica kavajen. Passa även på att förnya din beautynecessär med romantiska färger och återfuktande hudvård. I marsboxen "Dreamy Days" har vi fångat dessa drömska tankar och packat ner riktigt härliga skönhetsprodukter. Bland annat får du en rosatonad läpprodukt från ett hypeat, amerikanskt varumärke!