Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

April 2023 Bloom & Grow Glossy Mag | GLOSSYBOX SE

Glossy Mag april 2023 banner

Hej Glossies,

Vilka skönhetsprodukter gör att du känner dig som mest självsäker och som ditt bästa jag? För mig personligen är bra hudvårdsprodukter som fräschar upp och ger lyster viktigt. Därefter kan en bra mascara, uppiggande rouge och läppstift räcka för att jag ska känna mig redo för en fartfylld vardag. I månadens specialdesignade box “Bloom & Grow” vill vi inspirera dig till att våga växa och blomma när det kommer till skönhet. Kanske blir primern eller glow-misten din nya "beauty must have"? Du hittar dem under locket på aprilboxen!


Stay Glossy!

Louice och resten av Team GLOSSYBOX

Läs mer om månadens box

Upptäck Self Tan Luxe-serien från St.Tropez – vårdande produkter som snabbt ger en solkysst hy!

Med St.Tropez brun-utan-sol-produkter blir det enkelt att få en solkysst hy, samtidigt som du undviker de skadliga strålarna från solen! Deras senaste produktserie Self Tan Luxe är formulerad med välkända, hudvårdande ingredienser och ger ett glowigt, solkysst resultat. Varumärkets ambassadör tillika modellen och entreprenören Ashley Graham berättar mer!

Läs mer

Right Now

Boosta huden med fukt och vitaminer med 5 produkter från Rituals

I aprilboxen får alla Glossies testa en lyxig ansiktsrengöring från Rituals! Den ingår i varumärkets uppdaterade hudvårdsserie The Ritual of Namaste: en kollektion med produkter med naturliga ingredienser som är utvecklade för att förhöja din naturliga skönhet. Läs vidare här nedan hur de kan boosta din hud med fukt och vitaminer!

Läs mer
Next box

Nästa box:
City Glow

Är du en äkta stadstjej som älskar storstadsvimlet och som alltid håller koll på kommande skönhetstrender? Då vill du inte missa nästa box, majboxen "City Glow"! Upptäck nya skönhetsfavoriter som kommer göra dig redo för sommarens festivaler och resor. Bland annat får du testa en omtyckt produkt från LH cosmetics och en hårmask från OGX!