Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

September 2023 September Senses GLOSSY Mag | GLOSSYBOX SE

Glossy Mag September 2023 banner

Hej Glossies,

Om du frågar mig är september helt klart en av de bästa månaderna. Nu kan vi börja om efter sommaren, det vill säga införa nya rutiner och framförallt ta fram höstgarderoben! Ta fram dina bästa stickade tröjor, byt ut kaffet till te och fokusera på dig själv. Det är precis det här som vårt septembertema "September Senses" handlar om. Boxen innehåller produkter som uppmuntrar dig till att göra tid för "me time" och ta en välförtjänt spastund. Bland annat får du testa lyxiga serumampuller från BABOR, en sheetmask från Youth Lab och en hudvårdsprodukt från Neutrogena. Så varför inte starta hösten med att gå helt offline och ge huden (och ditt inre!) en nystart?

Stay Glossy!

Louice och resten av Team GLOSSYBOX

Läs mer om månadens box

För ett hälsosamt hår med en balanserad hårbotten utan mjäll!

Har du problem med en kliande hårbotten eller mjäll? Då måste du läsa vidare om Dercos Technique Anti-Dandruff Shampoo från Vichy som kan vara räddningen för ditt hår. Det reducerar upp till 100 % av synlig mjäll och upprätthåller en balanserad hårbotten.

Läs mer

Right Now

5 hypade produkter från La Roche-Posay som du måste testa!

Det är minst sagt inte bara vi på Glossykontoret som älskar La Roche-Posay! Flera av deras produkter har blivit hypade på sociala medier, mycket tack vare deras milda men effektiva formuleringar. Här är fem hypade produkter som vi tror du kommer älska!

Läs mer

Fyll i produktenkäterna och tjäna GLOSSY credits!

Vi vill väldigt gärna veta vad du tyckte om produkterna i septemberboxen "September Senses"-edition! Du vet väl om att du kan få upp till sex kronor i GLOSSY credits när du svarar på en produktenkät? Klicka här nedan för att fylla i produktenkäterna. Dina GLOSSY credits kan du använda som betalning på lookfantastic.se. Där hittar du varumärken som MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay och många fler. Psst! Du får även GLOSSY credits om du värvar en vän eller lämnar en produktrecension. Logga in på ditt konto redan i dag för att börja samla Glossy Credits!

FYLL I ENKÄTERNA HÄR
Next box

Nästa box:
Hidden Places

I oktober inspireras vi av mystiken som finns vid världens oupptäckta, orörda platser. Väck din nyfikenhet till liv och våga utforska nya skönhetshemligheter med hjälp av produkterna som finns i "Hidden Places"-boxen. Under locket på den specialdesignade boxen finns minst två sminkprodukter, så häng med oss på en resa där vi experimenterar med vågade makeup-looker. Se fram emot ett skönhetsäventyr utan dess like i oktober, fyllt med spänning och mystik. Redan nu kan vi avslöja att du får testa ett läppstift från Teeez Cosmetics, ett värmeskydd för håret från b.fresh och en lyxig hudvårdsprodukt från Rodial.