Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

January 2024 - Wellbeing | GLOSSYBOX SE

Glossy Mag January 2024 banner

Välmående i fokus

Välkommen till ditt nya beautyår! Att må bra på insidan är minst lika viktigt som att lägga tid på utsidan när vi inleder 2024 med temat Wellbeing. Här står du i fokus när vi riktar blicken mot välmående, mindfulness och hälsa. Låt oss presentera: self-care 2.0! Genom att upptäcka nya produkter i din box hoppas vi att vi kan vara en del av din inspiration när det kommer till beauty och välmående under kommande månader.

Team GLOSSYBOX

Läs mer om månadens box

Ikoniska rengöringsvattnet du inte får missa

Letar du efter en produkt som ser till att dagens makeup-, smuts- och solskyddsrester elimineras i ett enda svep? Look no further! Vi har testat Biodermas micellärvatten.

LÄS MER

5 favoritprodukter i kommande boxar

Nyfiken på vad du kommer hitta i din GLOSSYBOX under 2024? Vi kan inte låta bli att avslöja några favoriter som dyker upp under de kommande månaderna redan nu!

LÄS MER

Fyll i produktenkäterna och tjäna GLOSSY credits!

Vi vill väldigt gärna veta vad du tyckte om produkterna i din GLOSSYBOX! När du svarar på våra produktenkäter kan du få upp till sex kronor i GLOSSY Credits. Dina GLOSSY credits kan du sedan använda som betalning på lookfantastic.se eller när du handlar våra limiterade boxar eller adventskalender. Psst! Du får även GLOSSY credits om du värvar en vän eller lämnar en produktrecension. Logga in på ditt konto redan i dag för att börja samla Glossy Credits!

FYLL I ENKÄTERNA HÄR
Next box

Nästa box:
You are loved

Med GLOSSYBOX vill vi lyfta kärlekens dag under hela månaden! Med temat You are loved har vi valt ut produkterna som skänker extra omtanke och kärlek till dig. Vad sägs om en vårdande och återfuktande handkräm från omtyckta L'Occitane? Dina händer kommer tacka dig! Vi kan även avslöja att alla Glossies får testa en doft som vi hoppas blir din nya följeslagare på kommande dejter och kompismiddagar! Vill du uppdatera sminkväskan med nya produkter? Både läppar och kinder får en treat i februari!