Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

March 2024 Spring Awakening Glossy Mag | GLOSSYBOX SE

Glossy Mag March 2024 banner

Dags att blomma ut!

Vi gissar att vi inte är ensamma om att länga efter solens strålar och ljusare dagar? När vi går in i mars startar vi vårt tema "Time to flourish" – för att det är precis det vi vill göra efter en lång vinter. Det är dags att blomma ut! Både vad gäller våra beautyrutiner (vilka produkter blir dina nya favoriter i vår?) men också hur vi väljer att tillbringa vår tid. Kanske stannar du till på ett kafé för att inviga uteserveringen eller tar en lite längre promenad för att njuta av värmen? Vi hoppas att du gillar produkterna i månadens box med härlig makeup och återfuktande och väldoftande kroppsprodukter.


Team GLOSSYBOX

Känslig hud? Här är hudvårdsrutinen för dig

En hud som kliar, stramar och rodnar? Det är tecken på att den är känslig. Vi berättar mer om hudtillståndet och vilka produkter din hud mår allra bäst utav.

LÄS MER

Vårens self care-ritual du måste testa

Sätt guldkant på tillvaron med Rituals väldoftande och vårdande kollektioner med produkter för både kropp och hem. Här är self care-ritualen du inte får missa!

LÄS MER
Next box

Nästa box:
Spring Awakening – Time to discover

När våren gör entré på riktigt spanar vi in de största beautytrenderna för säsongen. Där hittar vi bland annat färgen blått – som du kommer att få upptäcka på inte mindre än två produkter i aprilboxen. För en mjukare makeup, som är enkel att tona ut, får du testa ögonmakeup i brun nyans. Det är dags att upptäcka – både vårens trender men också vem du själv vill vara när våren vaknar till liv.