Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

February 2024 You Are Loved Glossy Mag | GLOSSYBOX SE

Glossy Mag February 2024 banner

Self love och lyxiga produkter

Februari är kärlekens månad – och det vill vi lyfta genom kärleken till dig själv. Under locket på månadens GLOSSYBOX hittar du bland annat den ultimata produkten för att ge händerna lite extra omtanke och även en lyxig parfym som för tankarna till en varm solnedgång. Att sätta fokus på läppar och kinder är helt rätt i vår – och vi startar trenden redan nu i februari med produkter från Ciaté London och Catrice. Vi hoppas att du kommer gilla innehållet!

Team GLOSSYBOX

Läs mer om månadens box

Preppa läpparna: 3 steg för hållbar makeup

Långvarig och hållbar läppmakeup på mjuka och återfuktade läppar? Ja tack! Ge dina läpppar lite extra kärlek och se omedelbart resultat. Vi guidar dig tillsammans med Catrice.

LÄS MER

Nyckeln till återfuktad hud: Sheasmör

Sheasmör är en riktig superingrediens som ger huden fukt, näring och skydd. Hos L’Occitane hittar du ett stort utbud av produkter där just shea står i fokus!

LÄS MER

Right Now

Fyll i produktenkäterna och tjäna GLOSSY credits!

Vi vill väldigt gärna veta vad du tyckte om produkterna i din GLOSSYBOX! När du svarar på våra produktenkäter kan du få upp till sex kronor i GLOSSY Credits. Dina GLOSSY credits kan du sedan använda som betalning på lookfantastic.se eller när du handlar våra limiterade boxar eller adventskalender. Psst! Du får även GLOSSY credits om du värvar en vän eller lämnar en produktrecension. Logga in på ditt konto redan i dag för att börja samla Glossy Credits!

FYLL I ENKÄTERNA HÄR
Next box

Nästa box:
Spring Awakening – Time to Flourish

Efter en lång vinter kunde vi inte vara mer redo för en ny säsong som snart är här! Häng med oss på GLOSSYBOX in i mars då mycket nytt vaknar till liv. Vi gör oss redo för att byta ut de rikaste vinterkrämerna mot något lättare och möts av en ljusare färgpalett. Vår marsbox vill mer än gärna göra dig sällskap när vi går mot ljusare tider. Du får bland annat testa hudvård från hypade La Roche Posay och ljuvligt doftande body cream från Rituals. Det är dags att blomma ut!