Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

November 2023 Cheers to Us GLOSSY Mag | GLOSSYBOX SE

Glossy Mag November 2023 banner

Hej Glossies,

November kanske ofta förknippas med mörker, kyla och inställda planer. Men inte med GLOSSYBOX! Vi vill att du ska uppleva ett wow-moment och en stund av self care varje gång du får hem din månadsbox. Vi hoppas att du får samma känsla även när du lyfter på locket till månadens utgåva! Här har vi packat ner produkterna som tar hand om dig på hemmaplan (som den väldoftande kroppsskrubben från Bubble T) såval som när det är dags för mer festliga tillfällen (i sällskap med lystergivande highlighter blush från Mudmasky).


Stay Glossy!

Team GLOSSYBOX

Läs mer om månadens box

Uppdatera din hårvårdsrutin

Hårvård är det nya hudvård och hårvårdsrutinen är på väg att bli lika viktig som den vi gör för huden. Låt hösten bli den tid då ditt hår får lite extra kärlek och omtanke. Vi guidar dig till de nya produkter från Osis som gör jobbet!

Läs mer

Fyll i produktenkäterna och tjäna GLOSSY credits!

Vi vill väldigt gärna veta vad du tyckte om produkterna i din novemberbox! När du svarar på våra produktenkäter kan du få upp till sex kronor i GLOSSY Credits. Dina GLOSSY credits kan du sedan använda som betalning på lookfantastic.se eller när du handlar våra limiterade boxar eller adventskalender. Psst! Du får även GLOSSY credits om du värvar en vän eller lämnar en produktrecension. Logga in på ditt konto redan i dag för att börja samla Glossy Credits!

FYLL I ENKÄTERNA HÄR
Next box

Nästa box:
Under the Glossy tree

Ladda upp inför årets sista månad och julens alla festligheter med GLOSSYBOX! För dig som vill sätta fokus på ögonen i december får du testa en duo-ögonskugga tillsammans med en ögonskuggsborste som fixar looken på nolltid. Kaffe används inte bara som dryck för att väcka kroppen till liv, utan är även en utmärkt ingrediens för att pigga upp huden. I december har vi packat ner en ansiktspeeling som innehåller just kaffe. Perfekt för att trolla fram glow (och ge dig själv lite extra self care) under vintern. Upptäck dessa tre, och ytterligare två produkter, i din kommande GLOSSYBOX!