BESTÄLL GLOSSYBOX FÖR HELA ÅRET OCH FÅ 50% RABATT PÅ DIN FÖRSTA BOX ☀️ KOD: SUNNY50

skincareselection | GLOSSYBOX SE

SKINCARE SELECTION LIMITED EDITION ÄR SLUTSÅLD!
SLUTSÅLD

Nu är The Skincare Selection Limited Edition helt slutsåld!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll utkik efter vår nästa limiterade utgåva..

SKINCARE SELECTION LIMITED EDITION

Den officiella lanseringen av The Skincare Selection är här för Glossies!

Årets första limiterade utgåva innehåller nio(!) exklusiva bästsäljare från prisbelönta och hyllade varumärken som Filorga, Peter Thomas Roth, BIOEFFECT, Clarins och Nuxe till ett värde över hela 1300 kr!


Som Glossybox-prenumerant kan du köpa din box i GLOSSYLounge för endast 349 kr (ord. pris 379 kr). 

 
SLUTSÅLD!

SLUTSÅLD

PETER THOMAS ROTHS STORSÄLJARE

Du har väl inte missat den hypade Pumpkin Enzyme Mask från Peter Thomas Roth som har en trippelverkande effekt?

Ansiktsmasken som innehåller vitamin C är helt klart vår Glossybox-favorit och är numera är ett måste i badrumsskåpet. Masken exfolierar, AHA-syran peelar och de fina kristallerna från aluminiumoxiden polerar din hud och passar både känslig som blandhy.

Vad innebär detta då? Låt Glossybox guida dig inne i Glossy Mag! 

SLUTSÅLD!

LÄS VÅR GUIDE

VÄRDE ÖVER 1300 KR!

Ni har önskat er välkända varumärken, flera produkter, mycket hudvård och högt värde. Som alltid är er önskan vår lag… Resultatet? The Skincare Selection!

I vår lyxiga och limiterade utgåva hittar du hyllad hudvård från flera exklusiva (och önskade!) varumärketill ett värde över 1300 kr. Upptäck bland annat Peter Thomas Roths Pumpkin Enzyme Mask, BIOEFFECTs omtalade EGF Serum och Filorgas Micellar Solution.

SLUTSÅLD!

SLUTSÅLD

SKÄM BORT HUDEN I VÅR!

I den lyxiga utgåvan får du bland annat Clarins Beauty Flash Balm som är en oumbärlig favorit i många skönhetsälskares necessär. Denna smidiga multiprodukt ger dig en snabb ”beauty boost” som slätar ut huden och ger ett föryngrat utseende. 

Du får även Nuxes multieffektiva torrolja som är fylld med en rad underbart vårdande ingredienser som gör underverk för både hud och hår. Som en härlig cocktail av välgörande örter för hela kroppen! 

Väck din hud till liv med Filorgas ultra-revitaliserande nattmask NCEF Night Mask. Masken är fylld med flera aktiva ingredienser som ger en föryngrad hud med ny energi!

SLUTSÅLD!

SLUTSÅLD

FRÅGOR & SVAR OM SKINCARE SELECTION

Skincare Selection kostar 349 kr för alla glossies och 379 kr för övriga. 

Denna gång kan alla glossies förbeställa sin limiterade utgåva redan innan boxens riktiga lanseringsdatum som är den 25 februari för glossies, samt 26 februari för övriga. Det betyder att du redan två veckor före alla andra, kan säkra ditt limiterade exemplar i lugn och ro - innan det riktiga släppet! Visst är det otroligt? :)

Din box kommer alltså att skickas till dig efter att vi har fått den i lager den 25 februari. Det enda du behöver tänka på är att säkra ditt exemplar från den 12 februari. 
För första gången någonsin kommer glossies att kunna förbeställa den limiterade utgåvan inne i GLOSSYLounge från och med den 12 februari. Se därför till att ha en aktiv Glossybox-prenumeration senast den 11 februari. 

Om du inte har en aktiv glossybox-prenumeration, så har du tyvärr heller inte tillgång till GLOSSYLounge. GLOSSYLounge är ett exklusivt område som endast är tillgängligt för Glossybox-prenumeranter.


Om du är en aktiv Glossybox-prenumerant som fortfarande inte har tillgång till GLOSSYLounge kan det bero på att du nyligen blivit en glossie. Det kan ta upp till en vecka innan du får access till loungen. Men sitt lugn i båten - det kommer gå mycket snabbare än så :) 

Det går jättebra att handla sin Skincare Selection med sina samlade GLOSSYCredits. Dessa använder du i det sista kassasteget under "3 VÄLJ BETALNINGSMETOD" där du skriver in hur mycket GLOSSYCredits du vill använda :)

Om du är osäker på hur mycket GLOSSYCredits som du har lyckats samla ihop idag, så kan du logga in på ditt glossykonto här. Skrolla ned på sidan, så hittar du ditt saldo under "GLOSSYCREDITS". 
GLOSSYCredits samlar du ihop genom att uppdatera din beauty-profil på ditt Glossykonto, svara på enkäter, värva vänner, recensera produkter på vår websida, och varje gång du får hem en ny härlig Glossybox! Du kan läsa mer om GLOSSYCredits här

Ditt saldo kan du finna under "GLOSSYCREDITS" när du loggar in på ditt glossykonto här.
Prenumeranter kan handla den exklusiva utgåvan inne i GLOSSYLounge för endast 349 kr. För att få access till GLOSSYLounge måste du ha en aktiv prenumeration på Glossybox. 

Övriga kan handla boxen från köplänkarna på denna sida för endast 379 kr. Boxen har ett värde över hela 1300 kr!