Tillagt till din kundkorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

skincareselection | GLOSSYBOX SE

FÖRKÖPET HAR ÖPPNAT
FÖRKÖP SKINCARE SELECTION

Nu kan du som Glossbox-prenumerant äntligen förköpa The Skincare Selection inne i GLOSSYLounge! I denna exklusiva limited edition-utgåva hittar du nio hudvårdsprodukter från lyxiga och välkända varumärken till ett värde över 1300 kr.

Som Glossybox-prenumerant får du nu köpa den för endast 349 kr (ord. pris 379 kr).

SKINCARE SELECTION LIMITED EDITION

Snart kan vi stolt presentera: The Skincare Selection!

Årets första limiterade utgåva innehåller nio(!) exklusiva bästsäljare från prisbelönta och hyllade varumärken som Filorga, Peter Thomas Roth, BIOEFFECT, Clarins och Nuxe till ett värde över hela 1300 kr!

Onsdag 12 februari kan du som Glossybox-prenumerant förbeställa boxen för endast 349 kr (ord. pris 379 kr).

BLI EN GLOSSIE

FÖRBESTÄLL INNAN LANSERING

Som glossie-prenumerant får du självklart extra kärlek! För första gången någonsin låter vi nämligen alla glossies förbeställa det limiterade exemplaret - innan lansering!

Se därför till att ha en aktiv prenumeration senast den 11 februari och skriv in 12 februari i kalendern redan nu för att säkra ditt exemplar av den mycket limiterade godbiten.

För övriga lanseras den lyxiga boxen två veckor senare, den 26 februari. Om den finns kvar...

Anmäl dig på nyhetsbrevet nedan för att få information före alla andra.

BLI EN GLOSSIE

VÄRDE ÖVER 1300 KR!

Ni har önskat er välkända varumärken, flera produkter, mycket hudvård och högt värde. Som alltid är er önskan vår lag… Resultatet? The Skincare Selection!

I vår lyxiga och limiterade utgåva hittar du hyllad hudvård från flera exklusiva (och önskade!) varumärketill ett värde över 1300 kr. Upptäck bland annat Peter Thomas Roths Pumpkin Enzyme Mask, BIOEFFECTs omtalade EGF Serum och Filorgas Micellar Solution.

BLI EN GLOSSIE
FRÅGOR & SVAR OM SKINCARE SELECTION

Skincare Selection kostar 349 kr för alla glossies och 379 kr för övriga. 

Denna gång kan alla glossies förbeställa sin limiterade utgåva redan innan boxens riktiga lanseringsdatum som är den 25 februari för glossies, samt 26 februari för övriga. Det betyder att du redan två veckor före alla andra, kan säkra ditt limiterade exemplar i lugn och ro - innan det riktiga släppet! Visst är det otroligt? :)

Din box kommer alltså att skickas till dig efter att vi har fått den i lager den 25 februari. Det enda du behöver tänka på är att säkra ditt exemplar från den 12 februari. 
För första gången någonsin kommer glossies att kunna förbeställa den limiterade utgåvan inne i GLOSSYLounge från och med den 12 februari. Se därför till att ha en aktiv Glossybox-prenumeration senast den 11 februari. 

Om du inte har en aktiv glossybox-prenumeration, så har du tyvärr heller inte tillgång till GLOSSYLounge. GLOSSYLounge är ett exklusivt område som endast är tillgängligt för Glossybox-prenumeranter.


Om du är en aktiv Glossybox-prenumerant som fortfarande inte har tillgång till GLOSSYLounge kan det bero på att du nyligen blivit en glossie. Det kan ta upp till en vecka innan du får access till loungen. Men sitt lugn i båten - det kommer gå mycket snabbare än så :) 

Det går jättebra att handla sin Skincare Selection med sina samlade GLOSSYCredits. Dessa använder du i det sista kassasteget under "3 VÄLJ BETALNINGSMETOD" där du skriver in hur mycket GLOSSYCredits du vill använda :)

Om du är osäker på hur mycket GLOSSYCredits som du har lyckats samla ihop idag, så kan du logga in på ditt glossykonto här. Skrolla ned på sidan, så hittar du ditt saldo under "GLOSSYCREDITS". 
GLOSSYCredits samlar du ihop genom att uppdatera din beauty-profil på ditt Glossykonto, svara på enkäter, värva vänner, recensera produkter på vår websida, och varje gång du får hem en ny härlig Glossybox! Du kan läsa mer om GLOSSYCredits här

Ditt saldo kan du finna under "GLOSSYCREDITS" när du loggar in på ditt glossykonto här.
Visa Mastercard Amex Paypal Klarna

2020 © The Hut.com Ltd.