BESTÄLL GLOSSYBOX FÖR HELA ÅRET OCH FÅ 50% RABATT PÅ DIN FÖRSTA BOX ☀️ KOD: SUNNY50

SE-Pink Easter Egg | GLOSSYBOX SE

GLOSSYBOX EASTER EGG ÄR SLUTSÅLD!

Wow! Vi säkrade upp med extra många exemplar av årets exklusiva påskägg – ändå är alla helt slutsålda och trycket var högre än någonsin!
För dig som inte hann köpa, bli en Glossybox-prenumerant och få förtur till nästa limited edition-utgåva!

GLOSSYBOX EASTER EGG ÄR SLUTSÅLD!

Wow! Vi säkrade upp med extra många exemplar av årets exklusiva påskägg – ändå är alla helt slutsålda och trycket var högre än någonsin!
För dig som inte hann köpa, bli en Glossybox-prenumerant och få förtur till nästa limited edition-utgåva!

GLOSSYBOX EASTER EGG ÄR SLUTSÅLD!

Wow! Vi säkrade upp med extra många exemplar av årets exklusiva påskägg – ändå är alla helt slutsålda och trycket var högre än någonsin!
För dig som inte hann köpa, bli en Glossybox-prenumerant och få förtur till nästa limited edition-utgåva!

GLOSSYBOX EASTER EGG LIMITED EDITION 2020

Wow - aldrig någonsin har trycket varit så högt samtidigt som vi säkrat med extra många GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition för er Glossies - trots detta är alla påskägg nu helt slutsålda!

Årets Easter Egg släpps i flera vårfina färger och innehåller tio skönhetsprodukter där mer än hälften är i full-size och resten i luxury travel size till ett värde över hela 1200 kronor

Se till att bli en Glossybox-prenumerant för att inte missa vår nästa utgåva - före alla andra!


Bli en Glossie

ESSIES SNABBTORKANDE NYLANSERING

Fixa en poppande vårmanikyr med Essies härliga nagellack från den nylanserade serien Expressie, som torkar på bara en minut och ger en perfekt glans! Så söta att de nästan framkallar en sockerchock! 

Vi har valt ut våra absoluta favoritnyanser och gömt i GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition – låt äggjakten börja! Vilken nyans hoppas du på? Du får testa en av de härliga nyanserna - alla gör dig vårredo! 

Bli en Glossybox-prenumerant för att inte gå miste om vår nästa limiterade utgåva!Bli en Glossie

HALLONROSA LÄPPAR MED HYPADE ILLAMASQUA

Framhäv ditt naturliga plut med Illamasqua och upptäck populära Anti Matter Lipstick i den ljuvligt hallonrosa nyansen Cosmic. Det högpigmenterade läppstiftet har en krämig formula som vårdar läpparna och ger en semimatt finish.

Bli en Glossybox-prenumerant för att inte gå miste om vår nästa limiterade utgåva! 


Bli en Glossie

VÅRFRÄSCH BLUSH FRÅN PIXI & DERMOSILS UPPLYSANDE CONCEALER

Upptäck den fantastiskt smickrande aprikos-nyansen på blushet Fresh face blush från PIXI by Petra som passar alla kinder i vår!

Ljusa upp hyn och ge ansiktet en klar lyster med den lättapplicerade concealern Lightening Concealer från Dermosil som bjuder på en ljusrosa färg under både ögonbryn, på kindbenen samt över amorbågen för ett lätt plut.

Bli en Glossybox-prenumerant för att inte gå miste om vår kommande limited edition-utgåva!


Bli en glossie

NATURLIG GLOW & SAMMETSLEN HUD

Få ett naturligt glow med 3INAs fina highlighter som framhäver dina kindben med ett vackert pärlemorskimmer. I påskägget hittar du även Cicameds vaniljdoftande hudlotion. Innehållet av naturliga oljor, shea- och kakaosmör vårdar din hud och gör den len som sammet!

Se till att bli en Glossybox-prenumerant redan idag för att inte missa nästa utgåva!


Bli en Glossie

FRÅGOR & SVAR OM GLOSSYBOX EASTER EGG LIMITED EDITION 2020

Vår sockersöta GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition 2020 förlanseras redan för prenumeranter den 16 mars
För alla andra sker den officiella lanseringen den 25 mars om påskäggen finns kvar..
För första gången någonsin får alla våra Glossies köpa våra sockersöta påskägg till ett bättre pris!
GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition 2020 kostar då endast 349 kr när du har en aktiv prenumeration. För övriga kostar prenumerationen 379 kr! 
Alla glossies kan förbeställa sin limiterade utgåva redan innan boxens riktiga lanseringsdatum.
Skriv in den 16 mars glossies, då förlanseringen sker! För övriga gäller den 25 mars om päskäggen finns kvar.. 
(Förra året tog den slut på endast nio minuter..)

Det betyder att du redan nio dagar innan alla andra kan säkra ditt limiterade exemplar i lugn och ro - innan det riktiga släppet! Visst är det otroligt? :)

Din box kommer alltså att skickas till dig efter att vi har fått den i lager den 25 mars. Det enda du behöver tänka på är att säkra ditt exemplar från den 16 mars.
Alla glossies med en aktiv prenumeration kommer kunna förbeställa den limiterade utgåvan inne i GLOSSYLounge från och med den 16 mars. Se därför till att ha en aktiv Glossybox-prenumeration senast den 15 mars. 
Om du inte har en aktiv glossybox-prenumeration, så har du tyvärr heller inte tillgång till GLOSSYLounge. GLOSSYLounge är ett exklusivt område som endast är tillgängligt för Glossybox-prenumeranter.

Om du är en aktiv Glossybox-prenumerant som fortfarande inte har tillgång till GLOSSYLounge kan det bero på att du nyligen blivit en glossie. Det kan ta upp till en vecka innan du får access till loungen. Men sitt lugn i båten - det kommer gå mycket snabbare än så :)Det går jättebra att handla sin GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition med sina samlade GLOSSYCredits. Dessa använder du i det sista kassasteget under "3 VÄLJ BETALNINGSMETOD" där du skriver in hur mycket GLOSSYCredits du vill använda :)

Om du är osäker på hur mycket GLOSSYCredits som du har lyckats samla ihop idag, så kan du logga in på ditt glossykonto här. Skrolla ned på sidan, så hittar du ditt saldo under "GLOSSYCREDITS".Prenumeranter kan handla den exklusiva utgåvan inne i GLOSSYLounge för endast 349 kr. För att få access till GLOSSYLounge måste du ha en aktiv prenumeration på Glossybox.

Övriga kan handla boxen från köplänkarna på denna sida för endast 379 kr. GLOSSYCredits samlar du ihop genom att uppdatera din beauty-profil på ditt Glossykonto, svara på enkäter, värva vänner, recensera produkter på vår websida, och varje gång du får hem en ny härlig Glossybox! Du kan läsa mer om GLOSSYCredits här.

Ditt saldo kan du finna under "GLOSSYCREDITS" när du loggar in på ditt glossykonto här.
GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition har ett värde över hela 1200 kr! Du betalar endast 349 kr som Glossybox-prenumerant. För övriga kostar ägget 399 kr. 

GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition innehåller hela 10 produkter, varav 6 stycken är i full-size, och 4 stycken i luxury travel-size.  

Maxantalet är 4 stycken GLOSSYBOX Easter Egg Limited Edition per person. Detta för att det endast finns ett mycket begränsat antal och att det är ett högt tryck på våra fina påskägg som många vill ha.