Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

June 2024 Summer Vibes Glossy Mag | GLOSSYBOX SE

Glossy Mag June 2024 banner

Time to enjoy

Gör dig redo för det vi väntat på hela året – sommar och semester! I juni maxar vi månadens tema genom att för första gången ersätta månadsboxen med en necessär. Om du frågar oss är det den perfekta accessoaren att ta med på resan (tillsammans med dina solglasögon!) Förbered huden för sol och bad med en väldoftande body scrub och återfukta ansiktet med en kylande face mist efter en dag på stranden. Time to enjoy!

Sommarens hetaste läpprodukt

Fylliga och glansiga läppar – ja tack! Vi berättar mer om junis hetaste läppprodukt, lip booster, som är en självklar del av sommarens makeup.

LÄS MER

Mjuk och nära rakning – så gör du

Hud som är torr, röd och prickig efter rakning? Glöm det! Med de här knepen får du ett silkeslent resultat varje gång!

LÄS MER

Produkterna i GLOSSYBOX

Alla Glossies får testa!

Du får även testa en av dessa produkter

Artdeo – Hot Chili Lip Booster

Gör din makeup lite hetare med Hot Chili Lip Booster som ger oemotstådlig volym och intensiv glans. Med extrakt från röd chili som ger en plumping-effekt tillsammans med ljusreflekterande glitterpartiklar. Applicera ett jämnt lager på rengjorda, torra läppar. Återapplicera så ofta du vill under dagen för att bibehålla effekten.
Originalprodukt: 219 kr/6 ml

Bic – Soleil Escape

Rakhyvel med fem hållbara, rörliga blad och ett gummigrepp för bättre kontroll. Med ett rörligt huvud som smidigt rör sig längs med kroppens alla kurvor. De vattenaktiverande och återfuktande remsorna är berikade med mandelolja för att ge bättre glid längs huden och en närmare rakning. Använd på blöt och uppvärmd hud tillsammans med raklödder.
Originalprodukt: 75 kr/2 st

Last box

Din sista GLOSSYBOX

Bästa Glossie, vi måste tyvärr meddela att din junibox kommer att bli den sista då GLOSSYBOX har beslutat att lägga ner sin verksamhet på den nordiska marknaden. Vi förstår att du kan ha många frågar kring detta. Därför har vi sammanställt frågor och svar på glossybox.se. Skulle du ändå inte hitta svaret på dina funderingar, tveka in att kontakta kundtjänst via ditt konto.

Vi är så glada för den här tiden och alla skönhetsprodukter som vi har upptäckt och testat tillsammans!

All kärlek,
Team GLOSSYBOX Nordics