FÖDELSEDAGSJUBILEUM! HURRA, DU FÅR DIN FÖDELSEDAGSBOX TILL ETT VÄRDE ÖVER 850 KR FÖR ENDAST 100 KR! KOD: BDAY

test2 | GLOSSYBOX SE

BE GLOSSY

#BEGLOSSY

5 skönhetsöverraskningar till ett värde över 850 kr! Du betalar endast 100 kr för din första GLOSSYBOX. Kod: BDAY

GLOSSYBOX Augusti - Födelsedagsmånad

GLOSSYBOX FYLLER ÅR

Ladda upp inför sensommaren med en festlig box innehållandes både smink och hudvård! I månadens box hittar du fem beautyprodukter till ett värde över 850 kr. Bli en Glossie idag!

GLOSSYBOX

FÖRSTA BOXEN 100 KR

Överraskas av minst 5 skönhetsprodukter varje månad i en lyxig box. Nu till ett värde över 850 kr! Uppge kod: BDAY

NÅGRA AV DINA NYA PRODUKTER...

Ingen födelsedag utan en riktig bra present! I augusti fyller GLOSSYBOX 10 år och det firar vi med en specialdesignad box innehållandes ikoniska kroppsprodukter och festlig makeup. Det vill du inte missa!

LÄS MER
GLOSSYBOX Augusti - Födelsedagsmånad

GLOSSYBOX FYLLER ÅR

Ladda upp inför sensommaren med en festlig box innehållandes både smink och hudvård! I månadens box hittar du fem beautyprodukter till ett värde över 850 kr. Bli en Glossie idag för endast 100 kr!

THE BODY SHOP'S IKONISKA FAVORIT

I augusti får alla Glossies ett ikoniskt body butter från The Body Shop! Mango, Avokado, Argan eller Almond Milk – vilken doft finns i din box?

BESTÄLL NU

PRO-COLLAGEN MARINE CREAM

Upptäck ELEMIS, vars vision är att skapa hudvårdsprodukter som är så nära naturen som möjligt – i kombination med banbrytande teknologi och forskning. En riktig återfuktare som vi älskar!

BESTÄLL NU

LOTTIE LONDON OMBRÉ BLUSH

Den enklaste vägen till en piggare look stavas rouge. Med hjälp av ett koralltonat blush adderar du naturlig fräschör och lyster till din makeup. I månadens GLOSSYBOX får alla testa veganska “Ombré Blush" från Lottie London.

BESTÄLL NU