Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

ELLE x GLOSSYBOX Limited Edition

ELLE LIMITED EDITION SLUTSÅLD

ELLE LIMITED EDITION
SLUTSÅLD

Nu är ELLE Limited Edition slutsåld. Håll utkik efter vår nästa Limited Edition med LÖWENGRIP.

VÄRDE ÖVER 2300 KR

ELLE Limited Edition är här! Boxen kostar 499 kr och innehåller nio noga utvalda produkter av ELLEs skönhetsredaktör Carin Hellman. Upptäck en mix av makeup, hårvård, hudvård och doft till ett värde över 2 300 kr! Detta vill du inte missa...

SLUTSÅLD

Lernberger Stafsing – BB Cream Leave-in Treatment

Vårdande leave-in kräm som reducerar frissighet och ger naturlig glans. Reparerar, återfuktar, skyddar och jämnar ut fjällskiktet på håret. Är även färgbevarande och skyddar mot värme. Fördela i längderna i fuktigt hår, låt självtorka eller föna.

SLUTSÅLD

L’Oréal Paris – Volume Million Lashes Balm Noir

Balm-in-mascara skapad med 99 procent ingredienser av naturligt ursprung i en hypoallergen formula. Ger dina fransar en välmående look med ett intryck av 7X mer volym. Den flexibla borsten separerar fransarna och ger definierad volym.

SLUTSÅLD

Colekt – Persona/Void/La Chambre

Inspirerat av den skandinaviska gröna naturen skapar Colekt veganska parfymer och aktiv hudvård med hållbarhet, upplevelse och unisex i fokus. Parfymkollektionen har inslag av Stockholms urbana livsstil och den vackra skärgården. Din box innehåller en av dessa fantastiska dofter!

SLUTSÅLD

Elizabeth Arden – Advanced Ceramide Capsules

Innovativa serumkapslar som stärker hudens reparerande barriärfunktion, ökar återfuktningen på hudytan och minskar synliga linjer. Stöttar hudens naturliga förnyelseprocess och ger ett resultat av fastare och mjukare hud. Applicera på rengjort ansikte, hals och dekolletage innan fuktkräm.

SLUTSÅLD

Clarins – Beauty Flash Balm

Boosta huden med Clarins ikoniska “askungekräm”. Reducerar trötthetstecken, stramar upp huden och ger mjuk lyster. Stryk ett tunt lager över ansikte och hals, massera inte in. Tips! Applicera krämen direkt innan makeup för bättre hållbarhet.

SLUTSÅLD

Clarins – Hydra Essentiel Mist

Ger en direkt uppfriskande effekt och skyddar mot föroreningar och temperaturskillnader. Den lätta misten har en lugnande effekt som återfuktar huden. Spraya över ansikte och hals efter rengöring, eller vid behov under dagen. Kan användas över makeup.

SLUTSÅLD

Filorga – Global-Repair Essence & Global-Repair Eyes & Lips

Den perfekta hudvårdsduon från Filorga! Upptäck Global-Repair Essence som återfuktar, stärker hudbarriären och motverkar fina linjer. Kombinera med Global-Repair Eyes & Lips, en multiaktiv kräm för ögon och läppar som reducerar tecken på hudens åldrande.

SLUTSÅLD

Per Lei – Brow Lift “Clear”

Stärkande ögonbrynsvax som formar brynen och skapar en fyllig look. Arbeta in produkten i uppåtgående rörelser med kammen för brow lift-effekt. Tryck den platta baksidan på borsten mot stråna för att bibehålla resultatet. Fyll i med ögonbrynspenna efter applicering.

SLUTSÅLD