ÅRETS LIMITERADE JULBOX ÄR HÄR! GLOSSIES KAN KÖPA DEN INNE I GLOSSY LOUNGE HÄR!

manadens-box | GLOSSYBOX SE

GLOSSYBOX

MYSTERY BOX

Vi tycker att du förtjänar en extra liten treat... Därför får du just nu en hemlig tidigare GLOSSYBOX på köpet helt utan extra kostnad! Upptäck minst 10 beautyfavoriter från 125 kr/mån.

Uppge kod: MYSTERYBOX

GLOSSYBOX OKTOBER

Stig in i den mystiska värld som omger GLOSSYBOX i oktober. Skimmer, glans, lyster och väldoft är ledorden till innehållet i vår specialdesignade box. Sex magiska beautyprodukter gör dig redo för oförglömliga festnätter, där du kan stråla likt den stjärna du är.

BESTÄLL NU

The Bold Matte Liquid Lipstick

“The Bold Matte Liquid Lipstick” från Josephine Cosmetics ger ett långvarigt resultat med en perfekt finish. I månadens GLOSSYBOX hittar du “Philiou” som är en mjuk och chick nyans av nude pink.

BESTÄLL NU

Hey Honey

I månadens box får alla Glossies testa en ansiktsmask från Hey Honey. Om det blir den djuprengörande “Uncover Detoxifying Mud Mask” eller återfuktande och lystergivande “Show Your Glow” får du veta när du lyfter på locket till din GLOSSYBOX!

BESTÄLL NU

Galactic Lid Gloss

Gör din makeup redo för fest med en skimrande krämögonskugga i en varm, gyllene ton från Eyeko! Tack vare den mjuka och krämiga formulan är den lätt att applicera och smälter in fint på huden.

BESTÄLL NU