JUST NU FÅR DU 15% RABATT MED KODEN: FALL15 🍂

manadens-box | GLOSSYBOX SE

glossybox september

Golden Hour
15 % RABATT

Inled den nya säsongen tillsammans med oss på GLOSSYBOX! I månadens box ”Golden Hour” har vi packat ner produkterna som bland annat återfuktar och ger din hy en fantastisk lyster. Just nu får du 15 % rabatt med koden: FALL15

GLOSSYBOX september 2022 🌅

Golden Hour med GLOSSYBOX

När dag blir till kväll, möts vi av den magiska stunden ”Golden Hour”. Upplev samma härliga ögonblick tillsammans med oss på GLOSSYBOX när du lyfter på locket till vår box i september!
Missa inte 15% rabatt på GLOSSYBOX!
BESTÄLL NU

Boosta kroppen med vitaminer och mineraler

Skräddarsydda kosttillskott, smidigt förpackade och levererade hem till dig. Kindly ser till så att du får i dig just de vitaminer du behöver. Läs mer om hur det funkar här!

LÄS MER

Så behandlar du pigmentfläckar i ansiktet

Hyperpigmentering på huden går att behandla, med hjälp av effektiva produkter och en stor dos tålamod. Med LUMINOUS630-serien från NIVEA kan du både förebygga och reducera pigmentfläckar i ansiktet.

LÄS MER

Inget badkar? Skapa en härlig duschritual!

Hemma-spa i alla ära, men det kanske känns omöjligt att få till om du inte har ett badkar. Tänk om! Så här skapar du en upplyftande stund och en härlig duschritual.

LÄS MER

Mascara-tips: Så får du fantastiska fransar

Hur ofta behöver mascaran bytas ut och hur avlägsnar du den på bästa sätt? Fixa fina fransar med våra bästa mascara-tips!

LÄS MER