LYXIG GÅVA + 20% RABATT PÅ FÖRSTA GLOSSYBOX. KOD: MAYGIFT

Spara över 20 % på varje GLOSSYBOX

SPARA ÖVER 20 % PÅ VARJE BOX

12 skönhetsboxar: betala månadsvis

För endast 125kr/mån har du chansen att få hem en unik GLOSSYBOX fylld med skönhetsöverraskningar varje månad när du vill unna dig vardagslyx hela året. Perfekt medlemskap för dig som vill spara pengar i längden. Avsluta ditt medlemskap den sista dagen i månaden innan du får din tolfte box, om du inte önskar en förnyelse förstås.

SÄTT IGÅNG & SPARA NU
x
x
Vad våra glossies säger
x
x
x

ERBJUDANDEN & GLOSSY-CREDITS

Recensera produkterna i din GLOSSYBOX och samla Glossy-credits att handla nya för på lookfantastic.se eller använd som betalmedel på våra limited editions.

JAG VILL VETA MER OM GLOSSYBOX

Glossybox är en prenumeration på en lyxig box fylld med minst fem skönhetsprodukter från olika varumärken som skickas hem till dig en gång i månaden. Produkterna kan bestå av smink, hudvård, hårvård, parfym eller liknande och varierar i storlek från både full-size till lyxiga travel-size förpackningar.


Glossybox är den perfekta vardagslyxen och vårt grundkoncept fokuserar på att man ska testa olika produkter och hitta nya favoriter. Vi är alltid noga med att boxen har ett värde över 159:- vilket är priset på vår ordinarie månadsbox.


På vår hemsida och i vårt Glossy Magasin hittar du information om varje produkt samt tips och trix om hur du bäst kan använda dem.


Med "12 skönhetsboxar" får du hela 12 Glossyboxar som fördelas ut månadsvis så att du inte ska gå miste om våra specialdesignade boxar och få chansen att upptäcka våra olika teman. Det här är vår billigaste prenumeration och du spar hela 409 kr. Perfekt för dig som vill överraskas med skönhet varje månad för endast en liten summa på ynka 125 kr per Glossybox. Vem vill inte det?


Vill du avsluta dina "12 skönhetsboxar"? Tråkigt tycker såklart vi, men självklart kan du enkelt göra det. "12 skönhetsboxar" kan du säga upp närsomhelst innan du påbörjar din sista och tolfte månad. Logga in på ditt Glossy Konto och avsluta det enkelt under "Prenumerationer".