LYXIG GÅVA + 20% RABATT PÅ FÖRSTA GLOSSYBOX. KOD: MAYGIFT

GLOSSYBOX | Skönhetsprenumerationer | Beauty boxes | Prenumerationer

x
x
Vad våra glossies säger
x
x
x

JAG VILL VETA MER OM GLOSSYBOX

Glossybox är en prenumeration på en lyxig box fylld med minst fem skönhetsprodukter från olika varumärken som skickas hem till dig en gång i månaden. Produkterna kan bestå av smink, hudvård, hårvård, parfym eller liknande och varierar i storlek från både full-size till lyxiga travel-size förpackningar.


Glossybox är den perfekta vardagslyxen och vårt grundkoncept fokuserar på att man ska testa olika produkter och hitta nya favoriter. Vi är alltid noga med att boxen har ett värde över 159:- vilket är priset på vår ordinarie månadsbox.


På vår hemsida och i vårt Glossy Magasin hittar du information om varje produkt samt tips och trix om hur du bäst kan använda dem.


Med "12 skönhetsboxar" får du hela 12 Glossyboxar som fördelas ut månadsvis så att du inte ska gå miste om våra specialdesignade boxar och få chansen att upptäcka våra olika teman. Det här är vår billigaste prenumeration och du spar hela 409 kr. Perfekt för dig som vill överraskas med skönhet varje månad för endast en liten summa på ynka 125 kr per Glossybox. Vem vill inte det?


Vill du avsluta dina "12 skönhetsboxar"? Tråkigt tycker såklart vi, men självklart kan du enkelt göra det. "12 skönhetsboxar" kan du säga upp närsomhelst innan du påbörjar din sista och tolfte månad. Logga in på ditt Glossy Konto och avsluta det enkelt under "Prenumerationer".


GLOSSYBOX mest populära prenumeration heter "Månadsbox" och är en Glossybox som skickas hem varje månad. Denna betalar du månadsvis för endast 159 kr per Glossybox och kan sägas upp när som helst med bara en månads uppsägningstid. Perfekt för dig som är nyfiken på GLOSSYBOX och vill känna på :)


Vill du avsluta din "Månadsbox"? Tråkigt tycker såklart vi, men självklart kan du enkelt göra det. "Månadsboxen" kan du säga upp närsomhelst och du har bara en månads uppsägningstid. Logga in på ditt Glossy-konto och avsluta det enkelt under "Prenumerationer".