GLOSSYBOX x THE BODY SHOP ÄR HÄR! 349 KR FÖR GLOSSIES OCH 449 KR FÖR ÖVRIGA. VÄRDE ÖVER 1000 KR!

Sätt igång din skönhetsprenumeration på GLOSSYBOX

x
x
Vad våra glossies säger
x
x
x
GLOSSYBOX Skincare - 25 % rabatt

GLOSSYBOX Skincare
25 % rabatt!

Från trendig hyaluron- och glykolsyra (hej glowy skin!), till återfuktande blåbärsfröolja och rött sjögräs, har vi noggrant valt ut ingredienser som är snälla mot huden utan att kompromissa på ett wow-resultat!
Glossybox-prenumeranter får alltid 25 % rabatt.

HUR FUNGERAR GLOSSYBOX?

Glossybox är en prenumeration på en lyxig box fylld med minst fem skönhetsprodukter från olika varumärken som skickas hem till dig en gång i månaden. Produkterna kan bestå av smink, hudvård, hårvård, parfym eller liknande och varierar i storlek från både full-size till lyxiga travel-size förpackningar.


Glossybox är den perfekta vardagslyxen och vårt grundkoncept fokuserar på att man ska testa olika produkter och hitta nya favoriter. Vi är alltid noga med att boxen har ett värde över 159:- vilket är priset på vår ordinarie månadsbox.


På vår hemsida och i vårt Glossy Magasin hittar du information om varje produkt samt tips och trix om hur du bäst kan använda dem.


Läs mer här och få svar på dina frågor.

Varje månad får du hem 5 utvalda skönhetsprodukter förpackade i en lyxig box med unikt tema. Boxen innehåller alltid tre s.k. spoilerprodukter som alla prenumeranter får testa. Dem två sista produkterna blir en överraskning och varierar beroende på hur du fyllt i din skönhetsprofil samt vilka produkter som du har mottagit tidigare (om du redan är en aktiv kund). Allt för att din box ska matcha dina preferenser.


Vi håller en hög nivå på standard och kvalité av produkter och är noga med vilka varumärken vi samarbetar med.