Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

May 2024 - Spring Awakening Glossy Mag | GLOSSYBOX SE

Glossy Mag May 2024 banner
Kära kund, Vi vill meddela att på grund av varuförsörjningsproblem kommer GLOSSYBOX i maj dessvärre inte att inkludera en innerbox. Vi beklagar detta och som kompensation och för att sprida lite extra glädje så kommer vi att inkludera en bonusprodukt i din box! Vi hoppas att du kommer att njuta av din GLOSSYBOX-upplevelse och att du kommer tycka om månadens produkter!

Time to inspire

Välkommen till maj och en ny härlig GLOSSYBOX! Vi är inne i en period då vi tar inspiration från allt runt omkring oss – naturen, vänner, nya platser vi besöker. Att lyfta blicken och få nya intryck inspirerar till att tänka nytt och uppskatta allt det vi ser. Genom att möta omgivningen med ett öppet sinne är det mycket möjligt att du själv blir inspirationen för andra! Vi hoppas att din GLOSSYBOX står för en del av månadens inspiration och att du finner gläde i att upptäcka innehållet!

Team GLOSSYBOX

Havrebaserad kroppsvård

Aveeno är ett välkänt och omtyckt hudvårdsmärke på hemmaplan i USA – nu finns det även i Sverige! Sedan starten 1945 har de haft havre som huvudingrediens, och den återfinns även i "Skin Relief Body Oil Spray" som några Glossies får testa i maj. Den milt parfymerande kroppsoljan återfuktar och ger näring till huden och efterlämnar en silkeslen känsla.

LÄS MER

Så rakar du intimområdet – utan att få röda prickar

Känslan av nyrakad, len hud får många att vilja ta bort håret vid intimoråden. Men innan du går loss på det allra heligaste – läs vår guide tillsammans med RFSU.

LÄS MER

Produkterna i GLOSSYBOX

Alla Glossies får testa!

Du får även testa två av de här produkterna

I WANT YOU NAKED – The Elixir Face Toner

Ansiktstoner som fräschar upp huden, balanserar pH-värdet och jämnar ut fina linjer och rynkor. Innehåller flera aktiva ingredienser så som niacinamid, koffein och allantoin. Gurkextrakt ger tonern en uppfriskande doft. Använd som toner efter rengöring eller som uppfräschande spray under dagen.
Originalprodukt: 430 kr/30 ml

Nivea – Soothing Sensitive Cream SPF50 for face

Oparfymerad solkräm för ansiktet med mycket hög solskyddsfaktor och lugnande egenskaper. Lätt formula som inte kladdar eller täpper till porerna och lämnar huden med en lätt känsla. Applicera rikligt innan du går ut i solen. Rekommenderad mängd för vuxen är 3 ml/ansiktsapplicering. Återapplicera varannan timme samt efter bad, när du svettas och torkat dig med handduk. För lite produkt reducerar skyddsnivån. Passar alla hudtyper.
Originalprodukt: 159 kr/50 ml

Next box

Nästa box:
Summer Vibes – Time to enjoy

Med GLOSSYBOX juni kommer du garanterat att uppleva "Summer Vibes". För första gången har vår månadsbox bytts ut mot en färgsprakande necessär, som fem produkter är packade i. Du får bland annat testa en ananasdoftande body scrub som framhäver hudens lyster och en volymgivande mascara. Luta dig tillbaka och njut av allt som försommaren har att erbjuda!