❣️NU 30 % PÅ DIN FÖRSTA GLOSSYBOX*. ENDAST 111 KR MED KOD: LOVE30❣️

Mors Dag | GLOSSYBOX SE

GLOSSYBOX Mother's Day Limited Edition 2020

SLUTSÅLD!
Årets specialdesignade mors dag-box (värde över 1300 kr) är nu helt slutsåld! Grattis till er som hann köpa den fina utgåvan.
Håll utkik, snart avslöjar vi vår nästa box..

GLOSSYBOX MOTHER'S DAY LIMITED EDITION 2020

SLUTSÅLD!

GLOSSYBOX Mother’s Day Limited Edition Box är den ultimata kärleksförklaringen till alla skönhetsälskare. 
Under det blomsterprydda locket hittar du sju spännande överraskningar som garanterat väcker vårkänslorna till liv. Njut av lyxig skönhet till ett värde över 1300 kronor och upptäck allt ifrån hudvård till makeup och hårstyling. Bästa presenten till dig själv eller till någon som förtjänar lite extra lyx i vardagen.


SLUTSÅLD

Vårens snyggaste look

SLUTSÅLD

Framhäv dina ögon med krämögonskuggan Exquisite Eye Liquid Shadow från premiumvarumärket Wander Beauty. I boxen hittar du ögonskuggan i den roséskimrande nyansen Rosé Garden som får dina ögonlock att glänsa!


SLUTSÅLD

Naturligt glow & jämnt resultat

SLUTSÅLD!

I den lyxiga limiterade utgåvan finner du serumet från Figs & Rouge vars silkeslena droppar ger en synbart jämnare hud med naturligt glow. Låt det lyxiga serumet Hydra Pore Renew & Refine Pore Detox Revival Serum sätta guldkant på din hudvårdsrutin!

SLUTSÅLD

LYXIG PEELINGMASK MED AHA-SYRA

SLUTSÅLD!

Hey Honey bjuder på en lystergivande peelingmask med AHA-syra och honungsextrakt som omedelbart tillför glow som får din hud att stråla. Unna någon du tycker om en lyxig stund hemma i badrummet med boxens sju skönhetsöverraskningar. Värde över 1300 kr.

SLUTSÅLD

Vårens it-lack: Mavalas bästsäljare!

SLUTSÅLD!

I vår satsar vi på nagellack i drömlikt ljuva pastellfärger! I lyxiga GLOSSYBOX Mother’s Day Limited Edition Box (värde över 1300 kr!) får du ett av Mavalas bästsäljande nagellack i en av fyra utvalda vårkulörer. Färgskalan varierar från krämvit till pastellila – vilken nyans hoppas du på? ✨

SLUTSÅLD
FRÅGOR & SVAR OM GLOSSYBOX MOTHER'S DAY LIMITED EDITION 2020

Maxantalet är 4 stycken The Vegan Way of Beauty per person. Detta för att det endast finns ett mycket begränsat antal och att det är ett högt tryck på våra fina limiterade utgåvor som många vill ha. 

The Vegan Way of Beauty innehåller hela 9 produkter, varav det är en mix av full-size, och luxury travel-size. Dessutom har vi gömt en full-size produkt av populära Anastasia Beverly Hills i ett flertal av boxarna. Först till kvarn gäller. Totalt värde är över hela 1700 kr för alla boxar!

The Vegan Way of Beauty har ett värde över otroliga 1700 kr! Du betalar endast 349 kr som Glossybox-prenumerant. För övriga kostar utgåvan 399 kr. 

GLOSSYCredits samlar du ihop genom att uppdatera din beauty-profil på ditt Glossykonto, svara på enkäter, värva vänner, recensera produkter på vår websida, och varje gång du får hem en ny härlig Glossybox! Du kan läsa mer om GLOSSYCredits här.

Ditt saldo kan du finna under "GLOSSYCREDITS" när du loggar in på ditt glossykonto här. Dessa kan du sedan använda som betalmedel i kassan.
Prenumeranter kan handla den exklusiva utgåvan inne i GLOSSYLounge för endast 349 kr. För att få access till GLOSSYLounge måste du ha en aktiv prenumeration på Glossybox.

Övriga kan handla boxen från köplänkarna på denna sida för 399 kr efter den 16/6Det går jättebra att handla sin The Vegan Way of Beauty med sina samlade GLOSSYCredits. Dessa använder du i det sista kassasteget under "3 VÄLJ BETALNINGSMETOD" där du skriver in hur mycket GLOSSYCredits du vill använda :)

Om du är osäker på hur mycket GLOSSYCredits som du har lyckats samla ihop idag, så kan du logga in på ditt glossykonto här. Skrolla ned på sidan, så hittar du ditt saldo under "GLOSSYCREDITS".Om du inte har en aktiv glossybox-prenumeration, så har du tyvärr heller inte tillgång till GLOSSYLounge. GLOSSYLounge är ett exklusivt område som endast är tillgängligt för Glossybox-prenumeranter.

Om du är en aktiv Glossybox-prenumerant som fortfarande inte har tillgång till GLOSSYLounge kan det bero på att du nyligen blivit en glossie. Det kan ta upp till en vecka innan du får access till loungen. Men sitt lugn i båten - det kommer gå mycket snabbare än så :)Alla glossies med en aktiv prenumeration kommer kunna förbeställa den limiterade utgåvan inne i GLOSSYLounge från och med den 15 juni. Om du har startat din prenumeration efter denna dag, kommer du att kunna få access till GLOSSYLounge dagen därpå. Se därför till att ha en aktiv Glossybox-prenumeration så snart som möjligt så att inte utgåvan säljs slut! 
Alla glossies kommer att kunna förbeställa den limiterade utgåvan inne i GLOSSYLounge från och med den 17 april. Se därför till att ha en aktiv Glossybox-prenumeration så snart som möjligt!

Alla glossies kommer att kunna förköpa den limiterade utgåvan till ett bättre pris!
GLOSSYBOX Mother's Day Limited Edition 2020 kostar då endast 349 kr när du har en aktiv prenumeration. För övriga kostar utgåvan 399 kr! 
Vår lyxiga GLOSSYBOX Mother's Day Limited Edition 2020 förlanseras redan för prenumeranter den 17 april
För alla andra sker den officiella lanseringen den 24 april om boxarna finns kvar.. 
De skickas i god tid för att du ska hinna få den innan Mors dag :)