Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

GLOSSYBOX x Löwengrip Limited Edition

GLOSSYBOX x LÖWENGRIP 2022 HAR LANSERATS

GLOSSYBOX x LÖWENGRIP 2022

Den här boxen är tyvärr slutsåld. Signa upp dig på vårt nyhetsbrev och var först med att få veta om nya boxar och exlusiva erbjudanden.

VÄRDE ÖVER 1 700 KR

GLOSSYBOX x Löwengrip Limited Edition innehåller fem full size hudvårdsprodukter från Instant Glow-serien till ett värde över hela 1 700 kr. Boxen blir din för endast 449 kr men blir du en Glossie får du den för endast 349 kr i kassan! Dessutom får de 1000 första kunderna en extra gåva på köpet från Löwengrip...

SLUTSÅLD

SERUM DROPS

Instant Glow Serum Drops är ett återfuktande serum som vårdar, reducerar fina linjer och ger en naturlig lyster. Serumet innehåller Nicotinamide och Niacinamide som förbättrar hudens elasticitet, samt Hyaluronsyra som bidrar till att bevara hudens naturliga barriärfunktion och motverkar fuktförlust.

SLUTSÅLD

CLEANSING FOAM

Instant Glow Cleansing Foam är en multifunktionell ansiktsrengöring med rikligt löddrande formula. Det djuprengörande skummet avlägsnar effektivt orenheter och makeup samt ger din hud ett härligt glow!

SLUTSÅLD

DAY MASK

Instant Glow Day Mask är en återfuktande och vårdande ansiktsmask som boostar din hud med näring samt ger en fin lyster. Den innovativa formeln är sammansatt med ett Micro-Shimmer-komplex för en strålande hy!

SLUTSÅLD

WHIPPED CREAM

Instant Glow Whipped Cream är en lystergivande 24-timmarscrème som lugnar, återfuktar samt verkar aktivt för att skydda huden från miljöföroreningar. Ansiktskrämen innehåller även ett mikroskimmer som framhäver hudens naturliga lyster. Resultatet blir en jämn och fyllig hud som känns återfuktad på djupet.

SLUTSÅLD

FACIAL MIST

Instant Glow Facial Mist är en lystergivande ansiktsmist för en fulländad hud med glow! Ansiktsmisten fungerar perfekt att applicera som primer, efter make-up för att fixera eller återkommande under dagen när du känner att huden behöver en extra boost!

SLUTSÅLD