Just nu: extra gåva från L'Occitane på köpet! ✨

GLOSSYBOX x Löwengrip Limited Edition

GLOSSYBOX x LÖWENGRIP 2022 HAR LANSERATS

GLOSSYBOX x LÖWENGRIP 2022

Beställ GLOSSYBOX x Löwengrip Limited Edition. Glossies får 100 kr rabatt i Glossy Lounge. För övriga kostar den 449 kr.

VÄRDE ÖVER 1 700 KR

GLOSSYBOX x Löwengrip Limited Edition innehåller fem full size hudvårdsprodukter från Instant Glow-serien till ett värde över hela 1 700 kr. Boxen blir din för endast 449 kr men blir du en Glossie får du den för endast 349 kr i kassan! Dessutom får de 1000 första kunderna en extra gåva på köpet från Löwengrip...

BESTÄLL NU

SERUM DROPS

Instant Glow Serum Drops är ett återfuktande serum som vårdar, reducerar fina linjer och ger en naturlig lyster. Serumet innehåller Nicotinamide och Niacinamide som förbättrar hudens elasticitet, samt Hyaluronsyra som bidrar till att bevara hudens naturliga barriärfunktion och motverkar fuktförlust.

BESTÄLL NU

CLEANSING FOAM

Instant Glow Cleansing Foam är en multifunktionell ansiktsrengöring med rikligt löddrande formula. Det djuprengörande skummet avlägsnar effektivt orenheter och makeup samt ger din hud ett härligt glow!

BESTÄLL NU

DAY MASK

Instant Glow Day Mask är en återfuktande och vårdande ansiktsmask som boostar din hud med näring samt ger en fin lyster. Den innovativa formeln är sammansatt med ett Micro-Shimmer-komplex för en strålande hy!

BESTÄLL NU

WHIPPED CREAM

Instant Glow Whipped Cream är en lystergivande 24-timmarscrème som lugnar, återfuktar samt verkar aktivt för att skydda huden från miljöföroreningar. Ansiktskrämen innehåller även ett mikroskimmer som framhäver hudens naturliga lyster. Resultatet blir en jämn och fyllig hud som känns återfuktad på djupet.

BESTÄLL NU

FACIAL MIST

Instant Glow Facial Mist är en lystergivande ansiktsmist för en fulländad hud med glow! Ansiktsmisten fungerar perfekt att applicera som primer, efter make-up för att fixera eller återkommande under dagen när du känner att huden behöver en extra boost!

BESTÄLL NU