Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

Nästa limiterade utgåva | GLOSSYBOX | Limited Edition

GLOSSYBOX EASTER EGG ÄR HÄR

LÅT PÅSKJAKTEN BÖRJA...

Förturslanseringen av vårt sockersöta Easter Egg har öppnats för våra prenumeranter inne i Glossy Lounge

GLOSSYBOX EASTER EGG

Lanseras den 9:e mars

Skriv upp den 9:e mars i din kalender. Då har du som Glossie den exklusiva förmånen att beställa årets efterlängtade GLOSSYBOX Easter Egg 2021. Utgåvan innehåller HELA 9 uppskattade varumärken och har ett värde över 1200 kr! Glossies får köpa utgåvan exklusivt för 379 kr (419 kr för övriga).

SLUTSÅLD
GOLDEN ROSE EGG

Värde över 2550 kr

I år bjuder vi dessutom på en extra sockerchock! Beställer du årets Easter Egg har du chansen att få hem ett Golden Rose Egg med värde över 2550 kr, som vi har fyllt med en extra Dermalogica-produkt och ett presentkort på hela 1000 kr på Lookfantastic.se. Unna dig ett välfyllt skönhetsägg du med, innan det är försent. Vårt populära påskägg har sålts slut på rekordsnabba 9 minuter... Bli en Glossie nu för att inte missa denna chans.

SLUTSÅLD

TVÅ GLOSSY-FAVORITER

Först ut är Real Technique's omtyckta Miracle Mixing Spounge som verkligen gör mirakel för din make-up bas. Fukta makeup-svampen lätt för ett resultat med mer glow. Passar perfekt till både flytande som krämfoundation, men fungerar också utmärkt för att applicera fuktkräm med. Boosta din hud med My Clarins fuktgivande dagcreme som ger en strålande lyster. Inkapslade pigment frigörs vid applicering och jämnar ut hudtonen. Den veganska formulan innehåller extrakt av acerolafrön och ekologiska gojibär som ger ny energi och glow.

SLUTSÅLD

EXPRESSMASK & FÖRFÖRISKA FRANSAR

Du har väl inte missat Filorga's populära och superkorrigerande Oxygen-Glow mask som ger en oemotståndlig lyster på bara 10 minuter? Den verkar lätt detoxifierande och ger dig fukt, lyster samt en jämnare hudton och textur med färre fina linjer. Tips! Kan användas som en 7-dagars kur för extra boost. Du får även Benefit BADgal BANG! En volymgivande mascara med aero-partiklar, ett av världens lättaste material, som inte tynger ned fransarna. Dessutom enkel att bygga upp för att få till de perfekta fransarna och har en vattenfast och smulfri formula.

SLUTSÅLD

ELEMIS RENGÖRINGSBALM & SAMMETSLENA LÄPPAR

Upptäck Elemis bästsäljande rengöringsbalm som är berikad med lyxig engelsk ros. Den kraftfulla rengöringen smälter in i huden och löser skonsamt upp makeup och orenheter för en mjuk och strålande hud. Få dessutom kyssvänliga läppar med Ciaté London Liquid Velvet Bittersweet som har en flytande formula och ger en sammetslen finish som håller hela dagen, utan att torka ut!

SLUTSÅLD