Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

December 2023 Under The Glossy Tree GLOSSY Mag | GLOSSYBOX SE

Glossy Mag December 2023 banner

Hej Glossies,

Oavsett om du är en julälskare av rang eller om du hellre hoppar över allt som har med decembers stora högtid att göra, så hoppas vi att månadens GLOSSYBOX sätter guldkant på din tillvaro. De senaste åren har vi packat ner produkterna i en metallbox under december månad och i år är inget undantag. Självklart kommer den i en ny design, den här gången med motiv i rosa och guld. Upplever du alltid en känsla av tomhet när jul och nyår är över? Misströsta inte, genom att följa med oss in i 2024 forsätter julafton varje månad, den dag du får hem och öppnar din GLOSSYBOX!


God jul och gott nytt år!

Team GLOSSYBOX

Ta hand om håret – medan du sover

Torrt, skadat och livlöst hår? Nu kan du vårda och reparera ditt hår, samtidigt som du får en god natts sömn. Missa inte nylanserade "Night Elixir" från Gliss.

LÄS MER

Fyll i produktenkäterna och tjäna GLOSSY credits!

Vi vill väldigt gärna veta vad du tyckte om produkterna i din decemberbox! När du svarar på våra produktenkäter kan du få upp till sex kronor i GLOSSY Credits. Dina GLOSSY credits kan du sedan använda som betalning på lookfantastic.se eller när du handlar våra limiterade boxar eller adventskalender. Psst! Du får även GLOSSY credits om du värvar en vän eller lämnar en produktrecension. Logga in på ditt konto redan i dag för att börja samla Glossy Credits!

FYLL I ENKÄTERNA HÄR
Next box

Nästa box:
Wellbeing

Vakna upp till ett nytt år, där skönhet och hälsa går hand i hand! Under 2024 är det dags att satsa på sitt välbefinnande på riktigt, både inifrån och ut. I januari kombinerar vi de klassiska beautyknepen som en god natts sömn och en promenad för att fylla på med frisk luft tillsammans med återfuktande ansiktsmasker och volymgivande mascara (ja, du hittar båda produkterna i GLOSSYBOX januari!). Vi hoppas att ditt 2024 startar på bästa sätt och vi ser fram emot många härliga unboxing-moments tillsammans med er Glossies!