Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

GLOSSYBOX Januari 2015

Kundrecensioner

GLOSSYBOX Januari 2015

GLOSSYBOX Januari 2015 Kundrecensioner

SEK 139.0

139 kr

Overall Rating : 3.55 / 5 (174 Kommentarer)

174 Kommentarer

  • 59 5 star reviews
  • 43 4 star reviews
  • 32 3 star reviews
  • 15 2 star reviews
  • 25 1 star reviews

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Overall Rating : 3.55 / 5 (174 Kommentarer)

174 Kommentarer

  • 59 5 star reviews
  • 43 4 star reviews
  • 32 3 star reviews
  • 15 2 star reviews
  • 25 1 star reviews

Recensioner kan variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte Glossybox åsikter.

Ingen wow-effekt denna gång

3

Jag gillade dock läppbalsamet som luktar banan.

Var denna recension användbar för dig?


Helt Okej...

3

Jag gillade 4/5 produkter så det var inte så mycket att klaga på. Jag fick Dove schampo och balsam- väldigt bra Kueshi face toner- den gillade jag skarpt Garlic nail treatment nagelextract- verkar som en bra produkt.. om inte annat så kul att prova något nytt! MUS microshadow- som alltid bra produkter, min var grön!! inte alls min typ av färg, men när jag provade den så var den mer shimrande silver åt det gröna hållet.. så det kan nog funka Till sist Lip Balm från Gorilla grejen, tyvärr helt värdelös, gillade den inte alls, varken lukt eller konsistens! Som helhet var det en okej box, hade gärna testat detoxen, som jag såg andra fick, men ganska nöjd är jag ändå med januariboxen!

Var denna recension användbar för dig?


Sådär

2

Fick en toner förra månaden och nu fick jag en igen. Annars är jag helt okej nöjd, hade kanske inte valt färgen på ögonskuggan själv men det var inte lika extremt grön som cybershadowen jag fick så jag ska nog kunna använda den! GLOSSYBOX: Hej! Vi tycker att det är tråkigt att du anser att du fått två liknande ansiktsvatten i två boxar i rad. Vi vill dock poängtera att dessa två produkter används på två olika sätt, Det låter som att du i din decemberbox fick Sublime Soft Pure Micellar Cleansing Water från L'Oréal Paris. Detta ansiktsvatten använder du som en sminkborttagning. Micellär vattnet innehåller laddade partiklar med en magnetliknande effekt som drar till sig smink och smuts utan att du behöver gnugga. Denna produkt använder du alltså för att avlägsna smink och är perfekt om du exempelvis har torr hy då den är mycket skonsam. I din januaribox fock du en toner från det spanska varumärket Kueshi. En tonen använder du efter du använt sminkborttagning så denna produkt skiljer sig från det ansiktsvatten du alltså fått från L'Oréal. En toner återställer hudens PH balans (som förstörs efter rengöring), tar bort rester av smuts/smink som fortfarande ligger kvar på hudytan efter rengöring och förbereder huden på fukt. Användning av toner gör så kan huden kan ta upp mer fukt av din vanliga hudkräm än om du inte skulle ha använt en toner innan. Vi förstår att ansiktsvattnen från L'Oréal Paris och Kueshi kan verka som samma typ av produkt vid första anblick. Men vattnet från L'Oréal Paris använder du alltså som en sminkborttagning, och vattnet från Kueshi använder du efter din vanliga sminkborttagning som en toner innan du applicerar hudkräm. Vi tycker att det är tråkigt att du inte är nöjd med alla produkter i denna box och vi hoppas att du kommer att bli mer nöjd med produkter i kommande boxar! Med vänliga hälsningar, GLOSSYBOX

Var denna recension användbar för dig?


Första lådan

4

Spännande att öppna och få testa massa nya roliga saker. Hade inte valt färgen på ögonskuggan själv, men den passade perfekt!

Var denna recension användbar för dig?