Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

GLOSSYBOX December 2016

Kundrecensioner

GLOSSYBOX December 2016

GLOSSYBOX December 2016 Kundrecensioner

SEK 139.0

139 kr

Overall Rating : 2.6 / 5 (83 Kommentarer)

83 Kommentarer

  • 13 5 star reviews
  • 9 4 star reviews
  • 22 3 star reviews
  • 10 2 star reviews
  • 29 1 star reviews

Antal:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

Overall Rating : 2.6 / 5 (83 Kommentarer)

83 Kommentarer

  • 13 5 star reviews
  • 9 4 star reviews
  • 22 3 star reviews
  • 10 2 star reviews
  • 29 1 star reviews

Recensioner kan variera från person till person. Kundrecensioner är oberoende och representerar inte Glossybox åsikter.

Besviken

1

Trasigt läppstift, som de alltid brukar vara, orkar inte ens maila den här gången. Resten av sakerna va jättedåliga och billiga. Sämsta boxen jag fått. Funderar på att avsluta prenumerationen för det blir bara sämre och sämre.

Var denna recension användbar för dig?


besviken

1

Så om man kollar här uppe kunde man få super bra saker, men jag fick inget bra, det enda jag var nöjd med var burst n bees saken.. Och den var super liten. Mina kompisar fick ögonskuggsborste carmex veganskt läppbalsam o allt detdär men jag fick små tester från vichy som är ansiktsrengöring, jag har normal hy som inte har problem alls , och det har jag fyllt i, i enkäten **FEL STAVAT** men endå skickar dem med saker som inte passar ens hud typ, och varje mårnad när man recencerar står det att man kan fylla i ( JAg ville ha mer makeup) och det gör jag. Men endå så händer inget. och jag är fast med en 6 mårnaers prenumenaion. Riktigt besviken. Första boxen var helt otroligt bra det var september boxen. där fick jag en brow gel läppbalsam ögonskugga och sen har jag glömt men det var sjukt fina saker. NU på sistonde har det vänt tycker jag. riktig tråkigt då jag ÄLSKAR glossybox :( Och dessutom i USA typ har jag sett unboxings och sånt. vi får bara sample sizes, och deras boxar kostar 50kr mer men dem får stora ögonskuggs palleter och alltin i full size. varför är det så ? :o

Var denna recension användbar för dig?


Fin förpackning

3

Mycket nöjd med bodyscruben men gav bort de andra produkterna.

Var denna recension användbar för dig?


Besviken tyvär..

1

har varit jätte nöjd alla boxar fram tills denna.. Den var helt tom nästan och jag fick 2 läppsyl och 2 handkrämer.. fick även en ögonskugga som var exakt samma som jag fick i september boxen! till och med samma färg.. Så ja jag var väldigt besviken. Dessutom var handkrämen exakt samma som i herrtidningen KING som såldes i mataffärerna för 3 veckor sedan som man även ska kunna använda till skägget p.g sin starka lukt..

Var denna recension användbar för dig?


Nöjd med allt

5

Älskar denna boxen. Diamanter är något som jag älskar och boxens design var as snygg. Jag är även nöjd med allt innehåll i boxen. Första gången jag var nöjd med allt innehåll, och har prenumererat sedan juniboxen 2016. Jag älskar läppstiftet, färgen passade mig bra. Även designen var grymt snygg. Kanske lite tårt att applicera men funkade bra ändå. Ansiktsrengörningen och krämen till. De funkade fint och var inget att klaga på. Gillar att man fick en dagkräm till. Läppbalsmet var återfuktande och bra, det kommer räcka länge.

Var denna recension användbar för dig?


Så obeskrivligt tråkig.

1

Verkligen en av de tråkigaste boxarna på ett tag, Lite bättre kan ni! Och i synnerhet så här i fest/jul tider.

Var denna recension användbar för dig?


Varit nöjd med ALLA boxar....

5

Och decemberboxen trodde jag skulle bli en jätteöveraskning så här inpå jul/nyår med fina saker att använda MEN vilken besvikelse.. vet inte vad ja ska säga.. boxen ekade av tomhet.. hoppas på en bättre januari box.

Var denna recension användbar för dig?


Mest småsaker

3

Jag blev inte helt nöjd med denna box. Min favorit var läppstiftet och läppbalsamet, de kommer jag använda väl. Jag blev nyfiken på ansiktsmasken/primer/moisturizern men den känns väldigt oklar, speciellt angående användning. Plus så tycker jag att man fått väldigt mycket hudvårdsprodukter på sistone och min hy klarar inte av att jag använder så många olika på kort tid, så jag lär vänta med den här ett tag. Handsalvan och volymsprayen kändes en aning tråkigt och få (när jag först såg sprayen trodde jag det var torrschampo och blev jättetaggad haha).

Var denna recension användbar för dig?


Nja..

3

Skulle detta vara den eleganta avslutningen på 2016? Jag såg verkligen fram emot läppstiftet men det blev en stor besvikelse då färgen var det fulaste jag har sett på länge! Min favorit i boxen var Camera Close Up och Burt Bees även om det inte var så elegant som sagt..

Var denna recension användbar för dig?


En av mima sämsta boxar.

1

Tycker den här boxen var riktigt tråkig att få. Hade hoppats på något bättre, är klart besviken. Carmex är något som alltid funkar, men jag har fått det från glossybox tidigare och tycker det är dåligt att få exakt samma sak i samma förpackning inom loppet av ett år. Läppstiftet Bossy fungerar okej men är för torrt och inte min färg. Det har varit lite mycket nude-färgat ett tag nu. Ingen höjdare men får godkänt. Handkrämen från Burt Bees är under all kritik, förpackningen är urusel och gör den svåranvänd, resultatet när man väl fick upp något ur burken gjorde knappast några underverk. Blev verkligen besviken. Batistes xxl volume hårspray var bra, varken sämre eller eller bättre än andra hårsprayer. Tycker det luktar gott i alla fall och får godkänt som produkt. Okej pris. This work 3 i 1 är det bästa i boxen, primer går alltid åt och den var dessutom dryg. Skuld dock inte betala det priset för den, dessutom var doften för stark för en ansiktsprodukt men det var ändå boxens bästa sak. Jag hoppas verkligen på en bättre box nästa gång för denna var inget rolig. Kanske har jag blivit bortskämd med de senaste limiten edition-boxarna men bättre än så här måste ni ändå kunna glossybox!

Var denna recension användbar för dig?