Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

August 2023 Bold, Brave & Beautiful Glossy Mag | GLOSSYBOX SE

Glossy Mag August 2023 banner

Hej Glossies,

GLOSSYBOX augusti är här med tre olika, färgsprakande specialdesignade boxar! Med temat "Bold, Brave & Beautiful" vill vi utmana dig till att vara dig själv, stå emot normer och satsa på färgstarka makeuplooks. Under locket på augustiboxen finns bland annat smink och kroppsvård som hjälper dig att nå dit. Läs om produkterna här nedanför

Stay Glossy och ha en fin sommar!

Louice och resten av Team GLOSSYBOX

Läs mer om månadens box

Fyll i produktenkäterna och tjäna GLOSSY credits!

Vi vill väldigt gärna veta vad du tyckte om produkterna i GLOSSYBOX augusti "Bold, Brave & Beautiful"-edition! Du vet väl om att du kan få upp till sex kronor i GLOSSY credits när du svarar på en produktenkät? Klicka här nedan för att fylla i produktenkäterna. Dina GLOSSY credits kan du använda som betalning på lookfantastic.se. Där hittar du varumärken som MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay och många fler. Psst! Du får även GLOSSY credits om du värvar en vän eller lämnar en produktrecension. Logga in på ditt konto redan i dag för att börja samla Glossy Credits!

Fyll i enkäterna här
Next box

Nästa box:
September Senses

Har din self care-rutin inte varit lika närvarande under sommaren? Vår septemberbox ger dig det perfekta tillfället att kompensera för den "me time" som du missat. Dyk ner i spavärlden med alla dess ritualer för att slappna av och fokusera på dig själv, samtidigt som du ger huden en nystart med hjälp av produkterna som kommer med september boxen "September Senses". Du får bland annat testa lyxiga serumampuller från BABOR, en sheetmask från Youth Lab och en hudvårdsprodukt från Neutrogena. Så tryck på stoppknappen och unna dig själv en välförtjänt spastund där du förbereder dig för den kallare säsongen!