Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

Sneak Peek | GLOSSYBOX SE

Sneak Peek

Glossybox fyller nio år och vi vill fira med dig! Månadens specialdesignade box Birthday Edition är en lyxig födelsedagsutgåva fylld med skönhetsglädje. Just nu får du 20 % rabatt på din första Glossybox när du startar en löpande månadsprenumeration. Uppge kod BDAY20 och beställ idag!

Glossybox fyller år!

GLOSSYBOX har födelsedagsvecka och det vill vi fira med dig! Just nu får du din första GLOSSYBOX för endast 109 kr när du startar en löpande prenumeration
Uppge kod: 109BIRTHDAY

BESTÄLL NU

REALHER Matte Liquid Lipstick

Fixa en festfin sensommarlook med ditt nya favoritläppstift! REALHER Liquid Lipstick kommer i den perfekta rosa nyansen som passar alla tillfällen. Läppstiftet har en högpigmenterad, flytande formula som ger en silkeslen finish som håller hela dagen. Förpackningen är specialdesignad och matchar månadens Glossybox!

BESTÄLL NU

ModelCo Liquid Metal Eyeshadow

Sätt guldkant på din ögonmakeup med Liquid Metal Eyeshadow från hypade varumärket ModelCo! Den guldglänsande ögonskuggan har en flytande formula som ger en trendigt metallisk effekt. Applicera som en skimrande eyeliner eller sudda ut som ögonskugga för sensommarens hetaste look.

BESTÄLL NU