Mer Om Månadens Box | GLOSSYBOX SE

GLOSSYBOX Juli Aloha Edition - Bli prenumerant idag och få din första box för endast 127 kr! Uppge kod: 20ALOHA när du startar löpande prenumeration.

Vi välkomnar årets hetaste månad med specialdesignade juliboxen Aloha!
Dröm dig bort till turkost hav och kritvita sandstränder med månadens tropiska Glossybox. Upptäck fem härliga skönhetsprodukter som fixar en somrig look full av lyster! Få en solkysst hy i ett svep!
Starta löpande prenumeration och få 20 % på din första Glossybox med koden 20ALOHA

ALOHA - SOMMARENS HETASTE UTGÅVA

ALOHA GLOSSIES!
Månadens specialdesignade box tar den tropiska känslan direkt hem till dig! Vi har fyllt den färgstarka boxen med tropiska beauty essentials som gör sommaren lite skönare.Vår hjälteprodukt för säsongen är en riktigt bra bronzer. Aloha Bronzer från Give Them Lala Beauty matchar din box med en unik förpackningsdesign. Dessutom får du fyra andra skönhetsöverraskningar.

Uppge kod: 20ALOHA för att få 20 % rabatt på din första Glossybox när du startar ny, löpande prenumeration. FÅ 20 % RABATT

BRONZIG SOMMARMAKEUP I ETT SVEP

Skapa sommarlooken i ett svep. Du får den perfekta bronzern Aloha Bronzer från Give Them La La Beauty i en unik design som matchar din specialdesignade box. Applicera som contour för att framhäva dina bästa drag eller sätt färg på kinderna där solen träffar för fixa en naturligt solkysst makeup. Det silkeslena pudret är enkelt att applicera för ett perfekt resultat som varar länge. Voilà!

20 % RABATT

PREPPA HUDEN MED GLOW DROP

I boxen finns även en drömlik produkt som kombinerar hudvård och makeup för att ge dig naturligt strålande hud. Oavsett om du bär foundation eller inte, är en bra primer perfekt för att jämna ut hudtonen, återfukta och preppa huden. Glow Drop Primer från Jecca Blac ger ditt ansikte massor av lyster och kan användas ensam eller tillsammans med annan makeup. En produkt vi älskar i sommar för att få till den lilla extra lystern.

20 % RABATT