Tillagt till din kundkorg

Tyvärr, det verkar ha uppstått ett fel. Var god och försök igen.

Antal:

Summa: ( produkter I din kundkorg)

BEAUTY SLEEP & REFRESH
BEAUTY SLEEP & REFRESH

Januariboxen Beauty Sleep & Refresh har ett värde över hela 1550 kr! Skäm bort dig själv och börja ditt nya år med ett välförtjänt hemmaspa!

Nu får du 20 % rabatt! Beställ idag! Uppge kod: 2020BEAUTY

BEAUTY SLEEP & REFRESH
BEAUTY SLEEP & REFRESH

Januariboxen Beauty Sleep & Refresh har ett värde över hela 1550 kr och blir din för 159 kr! Skäm bort dig själv och börja ditt nya år med ett välförtjänt hemmaspa!

Skynda, endast ett fåtal boxar kvar!

BEAUTY SLEEP & REFRESH

TILL ETT VÄRDE ÖVER HELA 1550 KR!

Vår lyxiga januaribox Beauty Sleep & Refresh är här för att lysa upp din vinter. Unna dig en avkopplande stunds egentid med de uppfriskande och lyxiga skönhetsprodukterna. 


BESTÄLL NU

GLOW UP PRIMER & SETTING SPRAY

2-i-1-produkt som ger maximal glow!

Vi avslöjar den första produkten som kommer med i den ikoniska januariboxen Beauty Sleep & Refresh - en lystergivande primer och setting spray från Kandi Cosmetics. Spraya över ansiktet innan eller efter din makeup för att fixera, addera lyster och hålla på plats i timmar! Ett måste i necessären!


BESTÄLL NU

LYXIGT SERUM

Unna din hud det bästa 2020!

Exklusiva premiumvarumärket Symbiosis London bjuder på hudvårdsmagi i form av Prebiotics + Retinoids Revitalising & Redensifying Facial Serum. Detta magiska och lyxiga serum innehåller aktiva ingredienser som återfuktar på djupet och har ett värde av hela 1265 kr!
BESTÄLL NU

EXFOLIERANDE & NÄRINGSRIK LERMASK!

Hemmaspa när det är som bäst!

Minus 417 Time Control Firming Radiant Mud Mask baseras på renande, unika leror från Döda havet som exfolierar huden på djupet, verkar sammandragande och tillför lyster. De röda och vita lerorna ger en härligt avslappnande spaupplevelse hemma.
BESTÄLL NU

Det här är en prenumerationsbox. Betalning sker månadsvis. När din prenumeration närmar sig sitt slut förnyas den automatiskt med samma prenumerationsperiod om du inte avslutar den. Efterföljande betalningar dras runt den 1:a i månaden. Notera att vi har en månads uppsägningstid på våra prenumerationer. Läs gärna vår FAQ HÄR

Visa Mastercard Amex Paypal Klarna

2020 © The Hut.com Ltd.