Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

Mer Om Månadens Box | GLOSSYBOX SE

Sneak Peek

Glossybox fyller nio år och vi vill fira med dig! Månadens specialdesignade box Birthday Edition är en lyxig födelsedagsutgåva fylld med skönhetsglädje. Just nu får du 20 % rabatt på din första Glossybox när du startar en löpande månadsprenumeration. Uppge kod BDAY20 och beställ idag!

Glossybox fyller år!

GLOSSYBOX har födelsedagsvecka och det vill vi fira med dig! Just nu får du din första GLOSSYBOX för endast 109 kr när du startar en löpande prenumeration
Uppge kod: 109BIRTHDAY

BESTÄLL NU

REALHER Matte Liquid Lipstick

Fixa en festfin sensommarlook med ditt nya favoritläppstift! REALHER Liquid Lipstick kommer i den perfekta rosa nyansen som passar alla tillfällen. Läppstiftet har en högpigmenterad, flytande formula som ger en silkeslen finish som håller hela dagen. Förpackningen är specialdesignad och matchar månadens Glossybox!

BESTÄLL NU

ModelCo Liquid Metal Eyeshadow

Sätt guldkant på din ögonmakeup med Liquid Metal Eyeshadow från hypade varumärket ModelCo! Den guldglänsande ögonskuggan har en flytande formula som ger en trendigt metallisk effekt. Applicera som en skimrande eyeliner eller sudda ut som ögonskugga för sensommarens hetaste look.

BESTÄLL NU

Vänligen notera: Detta är en prenumerationstjänst. Vid köp av löpande månadsprenumeration eller Månatlig 12-månadersprenumeration debiteras du en gång i månaden. Vid köp av en tidsbestämd 3-, 6-, eller 12-månadersprenumeration debiteras du för hela prenumerationsbeloppet direkt i samband med din order. Tidsbestämda prenumerationer måste sägas upp senast den sista i månaden, månaden innan du får din sista box. Annars förnyas din prenumeration automatiskt med likvärdigt antal månader som tidigare. Avslutar du din förnyelse efter detta datum kommer din uppsägning gälla efter den nya prenumerationsperioden. Vi har en månads uppsägningstid på löpande månadsprenumerationer. Det innebär att du debiteras för din sista box den första bankdagen efterföljande månad, efter det att du avslutat din månadsprenumeration. Boxarna packas och skickas runt den 5e i månaden och det kan ta upp till två veckor innan de lämnar vårt lager. Innehållet i boxarna varierar beroende på hur du fyller i din skönhetsprofil samt baserat på produkttillgänglighet. Vi jobbar nära medverkande varumärken för att kunna upplysa om eventuella allergener (t.e.x nötter). Om du lider av en allergi ber vi dig att noggrant läsa innehållsförteckningen av produkten innan användning. Vid frågor och funderingar är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst via ditt glossykonto. Läs gärna vår FAQ HÄR