20% på första boxen när du väljer vår löpande månadsprenumeration!
Använd kod: HEARTS20

The Man Box erbjudande

GLOSSYBOX FEBRUARI

GÅVA TILL DIN VALENTINE

Just nu får du en Manbox helt utan kostnad när du förköper den specialdesignade februariboxen från GLOSSYBOX*.
Uppge kod LOVE2

Vad är GLOSSYBOX?

GLOSSYBOX är den ultimata skönhetsöverraskningen för dig som är intresserad av att testa och hitta nya skönhetsprodukter. Upptäck allt från de senaste skönhetstrenderna, till de mest etablerade och omtyckta varumärkena på marknaden. Recensera dina produkter och samla Glossy Credits att handla nya favoritprodukter för på lookfantastic.se!
Nu får du även The Man Box Issue 3 2019 helt gratis vid start av ny GLOSSYBOX-prenumeration*.

BESTÄLL NU

The Man Box Issue 3 på köpet

Just nu får du den tidigare Manboxen Issue 3 2019 på köpet när du startar en GLOSSYBOX-prenumeration* och en extra gåva till dig själv från Sol de Janeiro😍. Ge bort den till din valentine eller skäm bort någon som förtjänar det! Uppge kod LOVE2

BESTÄLL NU

*OBS! Erbjudandet om en gratis The Man Box Issue 3 gäller endast vid start av en ny GLOSSYBOX-prenumeration. Koden LOVE2 måste appliceras i kassan och valfri GLOSSYBOX-prenumeration och The Man Box Issue 3 måste finnas i kundkorgen. The Man Box tillhör ingen prenumeration. GLOSSYBOX är en prenumeration från 125kr/månad. Uppsägningstiden varierar beroende på vilken prenumerationsform som du väljer. Från 1 månads uppsägningstid. 

Kan ej kombineras med andra erbjudanden.