Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

MyClarinsXGlossybox | GLOSSYBOX SE

Nu får du de två maxade skönhetsboxarna
Limited Edition by My Clarins
+
Festival Frenzy för endast 349 kr! (Ord. pris 538 kr!)

Värdet är över hela 1500 kr och innehåller 15 underbara skönhetsprodukter (plus en bonus).
Först till kvarn gäller!

LIMITED EDITION MY CLARINS

MY CLARINS – är en ny, vegansk och cruelty-free hudvård som ger din hud de bästa förutsättningarna för att stråla hälsosamt med hjälp av ingredienser från växtriket 🌱. I din box får du hudvård där allt onödigt är bortplockat och kvar är näringsrika ingredienser som stärker din hud.

CLARINS – Frossa i allt ifrån Clarins mascara till läppglans, bronzer, primer, rouge och BB cream. Det ultimata kitet för att fixa din snyggaste sommarmakeup kombinerat med grym hudvård! 💄

KÖP BÅDA NU

Festival Frenzy!

GLOSSYBOX FESTIVAL FRENZY – I månadens färgglada Glossybox hittar du säsongens fem hetaste go-to produkter för sommarens alla äventyr 🧡(plus en uppiggande bonus). Glöm långa, krångliga rutiner och satsa på smarta skönhetsprodukter som snabbt gör dig festival fierce - oavsett vad destinationen blir.

Med GLOSSYBOX får du hem en lyxig box med minst fem skönhetsöverraskningar varje månad för endast 159 kr!

Stay Glossy!

KÖP BÅDA NU

Det här är en prenumerationsbox. Betalning sker månadsvis. När din prenumeration närmar sig sitt slut förnyas den automatiskt med samma prenumerationsperiod om du inte avslutar den. Efterföljande betalningar dras runt den 1:a i månaden. Notera att vi har en månads uppsägningstid på våra prenumerationer.