VI INVIGER VÅREN MED VÅR UPPFRISKANDE BOX FÖR ENDAST 100 KR*. KOD: VALBORG

erbjudande | GLOSSYBOX SE

GLOSSYBOX

LET THE SUN SHINE

Det riktigt strålar om månadens specialdesignade GLOSSYBOX ”Let the Sun Shine”! Upptäck 6 härliga skönhetsprodukter till ett värde över 840 kr. Just nu blir boxen din för endast 109 kr!

Uppge kod: SUNSHINE

LET THE SUN SHINE

Månadens GLOSSYBOX

Vi välkomnar maj med vår specialdesignade GLOSSYBOX och det strålande temat “Let The Sun Shine”! Inslaget i fluffiga moln hittar du 6 beautyprodukter till ett värde över 840 kr med fokus på att ge hår och hud extra mycket glow. Just nu får du denna fantastiska box för endast 109 kr! Uppge kod: SUNSHINE

BESTÄLL NU

SNEAK PEEK 4: HAWAIIAN TROPIC

Se till att skydda både ansikte och kroppen mot den starka vårsolen! Glöm inte att huden är känsligare precis efter en mörk vintertid och därför måste du vara extra försiktig! Just nu får alla nya Glossies den populära Hawaiian Tropic som har en silkeslen och lättabsorberande formula med SPF30.

BESTÄLL NU

SNEAK PEEK 5: BABOR AMPULLER

Du har väl inte missat hypen kring BABORs effektiva ampuller? Dessa härliga ampuller ger omedelbart resultat och glow. Ett måste i alla beauty-junkies necessär. Nya Glossies får testa om du beställer idag!

BESTÄLL NU

VINN EN FLASKA FRÅN GLACIAL

I några av era soliga majboxar har vi smugit ner en golden ticket! Blir du en av de lyckliga som hittar en biljett i din box vinner du en GLACIAL flaska i färgen guld som kan följa med dig på sommarens alla äventyr + en extra liten surprise!

BESTÄLL NU

*OBS! Erbjudandet om att få den specialdesignade boxen för 109 kr gäller endast vid start av ny löpande månadsbox-prenumeration. Koden SUNSHINE måste uppges i kassan. Endast en månads uppsägningstid. Denna boxkombination gäller så långt lagret räcker. Först till kvarn gäller!