GLOSSYBOX IN PARIS - NU TIDIGARE, SPECIALDESIGNAD FRANSK BOX PÅ KÖPET!

erbjudande | GLOSSYBOX SE

GIVEAWAY

Just nu har du chans att vara med i vår Giveaway om den lyxiga och snygga steamern från PHILIPS Steam&Go Plus (värde över 999 kr). Bli en Glossie och uppge kod STEAMER för att vara med i vår Giveaway. Steamern förlänger livslängden på dina kläder och håller dem fräscha med hjälp av ångan som tar bort upp till 99.9% bakterier och dålig lukt. Slipp allt jobb med strykbrädan och ta fram den snygga och händiga steamern som steamar dina kläder i ett svep.

DELTA I GIVEAWAY

GE DIG SJÄLV VARDAGSLYX

Vad är bättre än att starta 2021 med fokus på dig? Januariboxen är fylld med skönhetsprodukter som förgyller vardagen. Passa på att unna dig fem skönhetsöverraskningar levererat hem till dig!
Var med i vår Giveaway om den lyxiga steamern och få din första GLOSSYBOX för endast 111 kr med koden: STEAMER.

DELTA I GIVEAWAY

*OBS! Begränsat antal finns på PHILIPS steamers. För att delta i vår Giveaway måste koden STEAMER appliceras i kassan vid köp av löpande prenumeration som ger 30 % rabatt på januariboxen. Januariboxen tillhör en GLOSSYBOX-prenumeration och kostar 159 kr/månad. De lyckliga kommer att kontaktas via den mail som uppgets vid GLOSSYBOX-beställningen innan månadens slut.