UNNA DIG ETT HEMMASPA MED GLOSSYBOX SEPTEMBER NU 20 % RABATT PÅ DIN FÖRSTA BOX*. UPPGE KOD: SPA20

affiliates | GLOSSYBOX SE

Staycation à la Glossy style! 🌍💋 <br><br>Denna månad tar vi världen hem till dig. Upptäck World of Beauty! Just nu får du boxkombinationen som har ett värde över hela 2200 kr!* Vi har fyllt den med sju(!) spännande skönhetsprodukter från Frankrike till USA och England. Gör vardagen lite härligare och luta dig tillbaka och gör dig redo för en lyxig staycation à la Glossy style hemma hos dig!

Staycation à la Glossy style! 🌍💋

Denna månad tar vi världen hem till dig. Upptäck World of Beauty! Just nu får du boxkombinationen som har ett värde över hela 2200 kr när du startar ny löpande prenumeration. Vi har dessutom fyllt den med en extra spännande skönhetsgåva! Upptäck produkter från Frankrike till USA och England. Gör vardagen lite härligare och luta dig tillbaka och gör dig redo för en lyxig staycation à la Glossy style hemma hos dig!

SKÖNHET TILL ETT VÄRDE ÖVER 2200 KR + 20 %

Se hit, skönhetsälskare!

Just nu bjuder vi alla nya glossies på en extra, hemlig överraskning i sprillansnya juniboxen World of Beauty! Ett lyxigt serum och en skimrande highlighter! 

Starta en löpande månadsprenumeration idag till 20 % rabatt (nu endast 127 kr) för att få totalt sju spännande skönhetsprodukter till ett värde över otroliga 2200 kr.

För att ta del av detta exklusiva erbjudande gäller det att vara snabb. Begränsat antal, först till kvarn! Få skönhet till ett värde över hela 2200 kr – uppe kod RF20GIFT för att få rabatt och en extra gåva på köpet.

EXTRA GÅVOR + 20 %

MÅNADENS BOX - WORLD OF BEAUTY

Upptäck månadens box World of Beauty! Du får boxen som är fylld med hela 7 produkter till ett värde över otroliga 2200 kr!

Vi har fyllt juniboxen med spännande skönhetsprodukter från Frankrike, till USA och England. Du behöver inte packa någonting – vi ger dig allt du behöver. Du får bland annat säsongens snyggaste blick med Bang Beauty's storsäljande och lättapplicerade eyeliner. Upptäck även Trifle Cosmetics Lip & Cheek blush i en krämig formula som sätter färg på både läppar och kinder i timmar, samt en svalkande After Sun Lotion från älskade De Bruyère som är ett måste i sommar med sin ljuvliga doft.

Luta dig tillbaka och gör dig redo för en lyxig staycation à la Glossy style hemma hos dig! Nu till ett samlat värde över hela 2200 kr! Dessutom får du 20 % på din första staycation box när du startar ny löpande prenumeration med koden: RF20GIFT

Du betalar endast 127 kr. (Ord. pris 159 kr).

EXTRA GÅVOR + 20 %

SOM PRENUMERANT FÅR DU RABATT & FÖRTUR

Psst... du har väl inte missat att vi på Glossybox snart lanserar vår efterlängtade, limiterade veganbox The Vegan way of Beauty?

Veganboxen är en limiterad utgåva och är fylld med veganska produkter till ett värde över 1700 kr! Den underbara boxen släpps den 15 juni för prenumeranter som självklart får förtur (349 kr). För övriga släpps den 24 timmar senare.. om den finns kvar för 399 kr. 

För att få förtur och rabatt till den limiterade utgåvan måste du vara Glossybox-prenumerant. Passa på idag då du får Glossybox juni "World of Beauty" för endast 127 kr (ord. 159 kr) och hela 7 produkter till ett värde över 2200 kr.

Begränsat antal, först till kvarn! Uppe kod RF20GIFT för att få rabatt på Glossybox månadsbox "World of Beauty" och extra gåvor på köpet.

FÅ RABATT & FÖRTUR

*OBS! Nya kunder får under en begränsad tidsperiod boxar som har ett värde över 2200 kr. Begränsat antal finns på denna boxkombination - först till kvarn gäller under tidsbegränsad period. Befintliga kunder får boxar till ett värde mellan 740 kr - 2271 kr! Koden RF20GIFT ska registreras i kassan. En prenumeration på Glossybox kostar 159 kr/månad. Erbjudandet ger 20 % på din första box (127 kr) vid start av ny löpande månadsprenumeration, samt en extra gåva och bonusprodukt på köpet.