LYXIG GÅVA + 20% RABATT PÅ FÖRSTA GLOSSYBOX. KOD: MAYGIFT

Månadsvis prenumeration

NYFIKEN PÅ GLOSSYBOX?

Prova på månadens skönhetsbox

Nu har vi ett prova-på-erbjudande för dig som är nyfiken på en GLOSSYBOX-upplevelse. Beställ vår månadsbox och få 20 % rabatt på din första GLOSSYBOX. Du betalar endast 127 kr (värde över 920 kr). Få hem den med gratis frakt, känn efter och bestäm om du vill fortsätta överraskas månadsvis. Helt på dina villkor. Endast en månads uppsägningstid. Vi lovar, du kommer gilla det!

PROVA PÅ NU
DIN FÖRSTA GLOSSYBOX

Trolla bort fnasiga läppar

Marsboxen "Pretty Pleasures" blir din första box och innehåller fem produkter till ett värde över 920 kr. Du betalar endast 127 kr och får bland annat upptäcka en lyxig lip scrub från Avant Skincare som snabbt trollar fram ett mjukt och lent resultat. Avsluta med ett gloss för extra glow.

PROVA PÅ NU
x
x
Vad våra glossies säger
x
x
x

ERBJUDANDEN & GLOSSY-CREDITS

Recensera produkterna i din GLOSSYBOX och samla Glossy-credits att handla nya för på lookfantastic.se eller använd som betalmedel på våra limited editions.

JAG VILL VETA MER OM GLOSSYBOX

Glossybox är en prenumeration på en lyxig box fylld med minst fem skönhetsprodukter från olika varumärken som skickas hem till dig en gång i månaden. Produkterna kan bestå av smink, hudvård, hårvård, parfym eller liknande och varierar i storlek från både full-size till lyxiga travel-size förpackningar.


Glossybox är den perfekta vardagslyxen och vårt grundkoncept fokuserar på att man ska testa olika produkter och hitta nya favoriter. Självklart innehåller din Glossybox alltid ett värde högre än det du betalar. 


På vår hemsida och i vårt Glossy-magasin, som medföljer i varje skönhetsbox, hittar du information om varje produkt samt tips och trix om hur du bäst kan använda dem.


GLOSSYBOX mest populära prenumeration heter "Månadsbox" och är en Glossybox som skickas hem varje månad. Denna betalar du månadsvis för endast 159 kr per Glossybox och kan sägas upp när som helst med bara en månads uppsägningstid. Perfekt för dig som är nyfiken på GLOSSYBOX och vill känna på :)


Vill du avsluta din "Månadsbox"? Tråkigt tycker såklart vi, men självklart kan du enkelt göra det. "Månadsboxen" kan du säga upp närsomhelst och du har bara en månads uppsägningstid. Logga in på ditt Glossy-konto och avsluta det enkelt under "Prenumerationer".