Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

October 2023 Hidden Places GLOSSY Mag | GLOSSYBOX SE

Glossy Mag October 2023 banner

Hej Glossies,

Månadens tema "Hidden Places" handlar om att utforska oupptäckta skönhetshemligheter. Det får mig också att tänka på vad GLOSSYBOX egentligen handlar om: att få vara med i ett exklusivt skönhetsuniversum där du får testa och utvärdera nya skönhetsprodukter. Tanken är att du varje månad får följa med på ett unikt äventyr, fyllt med spänning och mystik, där du uppmuntras till att experimentera med nytt smink, hudvård eller kanske hårvård. Att vara medlem i GLOSSYBOX ska helt enkelt vara kul och väcka din nyfikenhet till liv! Därför är det extra roligt att oktobertemat är "Hidden Places".


Under locket på den här mystiskt designade boxen hittar du bland annat en lyxig, energivande peeling från Rodial. Du får också ett värmeskydd från b.fresh som ser till att håret håller sig snyggt trots regelbunden värmestyling. Vi har även packat ner två sminkprodukter som vi hoppas kommer uppmuntra dig till att våga skapa nya sminkningar. Vilken är din nya, mer vågade look?

Stay Glossy!

Louice och resten av Team GLOSSYBOX

Läs mer om månadens box

4 produkter som är räddningen för irriterad och torr hud!

Nu finns äntligen det amerikanska hudvårdsmärket Aveeno® i Sverige! I mer än 70 år har de tagit fram innovativa hudvårdlösningar för att både vårda och balansera huden. I fokus står en välmående hud, därför är många av deras produkter formulerade för att lugna torr hud. I månadens box får flera Glossies testa en produkt från Aveeno®, läs mer om den och tre till av deras produkter här.

Läs mer

Get the Look

Fyll i produktenkäterna och tjäna GLOSSY credits!

Vi vill väldigt gärna veta vad du tyckte om produkterna i oktoberboxen "Hidden Places"-edition! Du vet väl om att du kan få upp till sex kronor i GLOSSY credits när du svarar på en produktenkät? Klicka här nedan för att fylla i produktenkäterna. Dina GLOSSY credits kan du använda som betalning på lookfantastic.se. Där hittar du varumärken som MAC, The Ordinary, bareMinerals, Urban Decay och många fler. Psst! Du får även GLOSSY credits om du värvar en vän eller lämnar en produktrecension. Logga in på ditt konto redan i dag för att börja samla Glossy Credits!

FYLL I ENKÄTERNA HÄR
Next box

Nästa box:
Cheers to us

Är du redo för årets roligaste festsäsong? I novemberboxen har vi packat ner produkter som förhöjer din festlook och som tar fram ditt mest glammiga jag. Vi vill inspirera dig till att använda smink och väldoftande skönhetsprodukter för att sätta en glittrig guldkant på den annars gråa och trista novembertillvaron. Du får bland annat testa en flytande rouge från Mudmasky, en läppenna från Ciaté och en bodyscrub från Bubble T. Lägg bubblet på kylning, sätt på partymusiken och bjud hem bästa vännerna – nu startar festsäsongen med GLOSSYBOX!