Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

veganway | GLOSSYBOX SE

KÖP VÅR LIMITERADE UTGÅVA NU!

KÖP THE VEGAN WAY OF BEAUTY FÖR ENDAST 349 KR!
Som Glossybox-prenumerant får du självklart rabatt! För endast 349 kr blir den din och innehåller 9 produkter till ett värde över 1700 kr! (Ord. pris 399 kr).
Denna efterlängtade utgåva får du inte missa!

THE VEGAN WAY OF BEAUTY

Vi presenterar stolt: The Vegan way of Beauty Limited Edition Box!
Hela 87 % av er glossies vill testa mer vegansk skönhet i Glossybox. Er önskan är vår lag – upptäck en av våra mest efterlängtade boxar någonsin!

Säkra ditt exemplar till ett generöst glossy-pris för endast 349 kr. (Ord. pris 399 kr). 9 produkter till ett värde över hela 1700 kr!

Vi väntar lite med att avslöja alla de lyxiga, veganska produkterna..


KÖP NU!

CICAMED & MARIA NILA

Vi har fyllt denna lyxiga utgåva med det bästa inom vegansk skönhet från populära och välkända varumärken.
Hörde vi glow? ✨

I boxen hittar du bland annat Cicamed Collagen Boost Mask som ger lyster och främjar hudens kollagenproduktion. 
Maria Nila gör äntligen Glossy-comeback med sin vårdande Head & Hair Heal Shampoo & Conditioner Duo. Wow!

Som Glossybox-prenumerant får du självklart rabatt - den blir din för 349 kr!

KÖP NU!

UTSLÄTANDE PRIMER & FIXERANDE BRYNGEL

Minimera förstorade porer och oönskade ojämnheter som i ett trollslag! Med Pore Filler Primer från populära NYX Professional Makeup får du en jämn hud med sammetsmatt finish. Primern är både oljefri och talkfri och är därför perfekt även för dig med blandhy eller fetare hud.

Clear Brow Gel älskas av både makeupartister och skönhets-YouTubers. Det är lätt att förstå varför! Med denna fixerande bryngel från hypade Anastasia Beverly Hills får du till den perfekta formen i bara ett svep, även de mest envisa stråna hålls på plats från morgon till kväll. Gelen har en transparent formula som varken smular eller syns. Den smälter fint ihop med dina egna bryn och ger ett naturligt resultat.

Psst.. De första som beställer boxen får denna produkt i full-size. Hur länge vågar du vänta?

KÖP NU!

LYXIG GLANS & BLICK I FOKUS

Lip Polish från ZAO Organic Makeup är den ultimata mixen av ett högpigmenterat, täckande läppstift och ett glossigt läppglans. Resultatet blir en jämn och fin läppfärg med förförisk glans. Läppglanset är berikat med vårdande och mjukgörande ricinolja samt bambuextrakt som bidrar till att bibehålla hudens naturliga elasticitet. Denna drömlika färg får gärna hänga med på alla sommarens äventyr, dag som kväll!

Sätt blicken i fokus med Mellow Cosmetics krämiga eyeliner. Använd den medföljande penseln för att framhäva dina ögon med kolsvarta vingar. Aldrig någonsin har det varit enklare att få till ett perfekt resultat. Välj själv om du satsar på sylvassa vingar, förföriska cat eyes eller en sotad ögonmakeup. Sitter på plats hela dagen utan att smula!

KÖP NU!

FRÅGOR & SVAR OM THE VEGAN WAY OF BEAUTY