LYXIG GÅVA + 20% RABATT PÅ FÖRSTA GLOSSYBOX. KOD: MAYGIFT

veganway | GLOSSYBOX SE

KÖP VÅR LIMITERADE UTGÅVA NU!

KÖP THE VEGAN WAY OF BEAUTY FÖR ENDAST 349 KR!
Som Glossybox-prenumerant får du självklart rabatt! För endast 349 kr blir den din och innehåller 9 produkter till ett värde över 1700 kr! (Ord. pris 399 kr).
Denna efterlängtade utgåva får du inte missa!

THE VEGAN WAY OF BEAUTY

Vi presenterar stolt: The Vegan way of Beauty Limited Edition Box!
Hela 87 % av er glossies vill testa mer vegansk skönhet i Glossybox. Er önskan är vår lag – upptäck en av våra mest efterlängtade boxar någonsin!

Säkra ditt exemplar till ett generöst glossy-pris för endast 349 kr. (Ord. pris 399 kr). 9 produkter till ett värde över hela 1700 kr!

Vi väntar lite med att avslöja alla de lyxiga, veganska produkterna..


KÖP NU!

CICAMED & MARIA NILA

Vi har fyllt denna lyxiga utgåva med det bästa inom vegansk skönhet från populära och välkända varumärken.
Hörde vi glow? ✨

I boxen hittar du bland annat Cicamed Collagen Boost Mask som ger lyster och främjar hudens kollagenproduktion. 
Maria Nila gör äntligen Glossy-comeback med sin vårdande Head & Hair Heal Shampoo & Conditioner Duo. Wow!

Som Glossybox-prenumerant får du självklart rabatt - den blir din för 349 kr!

KÖP NU!

UTSLÄTANDE PRIMER & FIXERANDE BRYNGEL

Minimera förstorade porer och oönskade ojämnheter som i ett trollslag! Med Pore Filler Primer från populära NYX Professional Makeup får du en jämn hud med sammetsmatt finish. Primern är både oljefri och talkfri och är därför perfekt även för dig med blandhy eller fetare hud.

Clear Brow Gel älskas av både makeupartister och skönhets-YouTubers. Det är lätt att förstå varför! Med denna fixerande bryngel från hypade Anastasia Beverly Hills får du till den perfekta formen i bara ett svep, även de mest envisa stråna hålls på plats från morgon till kväll. Gelen har en transparent formula som varken smular eller syns. Den smälter fint ihop med dina egna bryn och ger ett naturligt resultat.

Psst.. De första som beställer boxen får denna produkt i full-size. Hur länge vågar du vänta?

KÖP NU!

LYXIG GLANS & BLICK I FOKUS

Lip Polish från ZAO Organic Makeup är den ultimata mixen av ett högpigmenterat, täckande läppstift och ett glossigt läppglans. Resultatet blir en jämn och fin läppfärg med förförisk glans. Läppglanset är berikat med vårdande och mjukgörande ricinolja samt bambuextrakt som bidrar till att bibehålla hudens naturliga elasticitet. Denna drömlika färg får gärna hänga med på alla sommarens äventyr, dag som kväll!

Sätt blicken i fokus med Mellow Cosmetics krämiga eyeliner. Använd den medföljande penseln för att framhäva dina ögon med kolsvarta vingar. Aldrig någonsin har det varit enklare att få till ett perfekt resultat. Välj själv om du satsar på sylvassa vingar, förföriska cat eyes eller en sotad ögonmakeup. Sitter på plats hela dagen utan att smula!

KÖP NU!

FRÅGOR & SVAR OM THE VEGAN WAY OF BEAUTY

Maxantalet är 4 stycken The Vegan Way of Beauty Limited Edition per person. Detta för att det endast finns ett mycket begränsat antal och att det är ett högt tryck på våra fina limiterade utgåvor som många vill ha. 

The Vegan Way of Beauty innehåller hela 9 produkter, varav vissa är i full-size, och vissa i luxury travel-size. Totalt är värdet över otroliga 1700 kr. Dessutom har vi gömt några full-size produkter av Anastasia Beverly Hills i ett flertal boxar - först till kvarn gäller!

The Vegan Way of Beauty har ett värde över otroliga 1700 kr! Du betalar endast 349 kr som Glossybox-prenumerant. För övriga kostar utgåvan 399 kr. 

GLOSSYCredits samlar du ihop genom att uppdatera din beauty-profil på ditt Glossykonto, svara på enkäter, värva vänner, recensera produkter på vår websida, och varje gång du får hem en ny härlig Glossybox! Du kan läsa mer om GLOSSYCredits här.

Ditt saldo kan du finna under "GLOSSYCREDITS" när du loggar in på ditt glossykonto här.
Prenumeranter kan handla den exklusiva utgåvan inne i GLOSSYLounge för endast 349 kr. För att få access till GLOSSYLounge måste du ha en aktiv prenumeration på Glossybox.

Övriga kan handla boxen från köplänkarna på denna sida för endast 399 kr. Det går jättebra att handla sin limiterade utgåva med sina samlade GLOSSYCredits. Dessa använder du i det sista kassasteget under "3 VÄLJ BETALNINGSMETOD" där du skriver in hur mycket GLOSSYCredits du vill använda :)

Om du är osäker på hur mycket GLOSSYCredits som du har lyckats samla ihop idag, så kan du logga in på ditt glossykonto här. Skrolla ned på sidan, så hittar du ditt saldo under "GLOSSYCREDITS".Om du inte har en aktiv glossybox-prenumeration, så har du tyvärr heller inte tillgång till GLOSSYLounge. GLOSSYLounge är ett exklusivt område som endast är tillgängligt för Glossybox-prenumeranter.

Om du är en aktiv Glossybox-prenumerant som fortfarande inte har tillgång till GLOSSYLounge kan det bero på att du nyligen blivit en glossie. Det kan ta upp till en vecka innan du får access till loungen. Men sitt lugn i båten - det kommer gå mycket snabbare än så :)Alla glossies med en aktiv prenumeration kommer kunna förbeställa den limiterade utgåvan inne i GLOSSYLounge från och med den 15 juni. Se därför till att ha en aktiv Glossybox-prenumeration senast den 14 juni. 
Alla glossies kan förbeställa sin limiterade utgåva redan innan boxens riktiga lanseringsdatum.
Skriv in den 15 juni glossies, då förlanseringen sker! För övriga gäller den 16 juni

Din box kommer alltså att skickas till dig så fort vi har fått den i lager, just nu produceras den lyxiga utgåvan som är redo att skickas inom kort :)
Alla våra Glossybox-influensers får självklart köpa vår limiterade utgåva till ett bättre pris!
The Vegan Way of Beauty kostar då endast 349 kr när du har en aktiv prenumeration. För övriga kostar utgåvan 399 kr! 
Vår underbara The Vegan Way of Beauty Limited Edition förlanseras redan för prenumeranter den 15 juni
För alla andra sker den officiella lanseringen den 16 juni om vår limiterade utgåva finns kvar..