NU KAN ALLA GLOSSIES BESTÄLLA ELLE X GLOSSYBOX LIMITED EDITION I GLOSSY LOUNGE!

Julbox | GLOSSYBOX SE

GLOSSYBOX Limited Edition Julbox 2019 är nu helt slutsåld!

GLOSSYBOX Limited Edition Julbox 2019 är nu helt slutsåld!

Årets julklapp är här!

Den perfekta skönhetsjulklappen till dig själv eller till dina bästa!

Årets limiterade julbox är full av spännande överraskningar från exklusiva varumärken som The Body Shop, Mádara Cosmetics och Skin&CO Roma och är fylld med det bästa från skönhetsvärlden! Njut av fulländad hudvård och få guldskimrande hy, oemotståndliga ögonfransar, stylat hår och en perfekt makeup! Boxen innehåller hela sju fantastiska produkter till ett värde över 1500 kr(!).

SLUTSÅLD

DROPS OF GLOW

The Body Shop - Drops of Gold Lustre Finish Creator✨ 

Den nylanserade guldskimrande highlightern bjuder på oemotståndligt lyster. Ett måste för alla kommande festligheter! 


SLUTSÅLD

UPPSTRAMANDE ANSIKTSMASK

Mádara Cosmetics Re:gene Volume Rebuild Lifting Mask 

Återuppbygg hudens volym och lyster med denna kollagenstimulerande ansiktsmask som har ett värde på 495 kr! Den härliga masken ger ett naturligt lyft med sin uppstramande aminosyra och motverkar ålderstecken samtidigt som den tillför intensiv fukt! Passar alla hudtyper 🧖‍♀️ 


SLUTSÅLD

LYXIG ANSIKTSTONER

SKIN&CO Roma Truffle Therapy Face Toner 

Få en välbalanserad hud med förnyad lyster med denna lyxiga ansiktstoner från italienska SKIN&CO Roma. I ingredienslistan hittar du svart vintertryffel och rosmarin. Denna ansiktstoner verkar både rensande, lugnande och vårdande. Ett måste i vinter!

SLUTSÅLD

UPPTÄCK HELA BOXEN

7 lyxiga full-size produkter till ett värde över 1500 kr!

I vår lyxiga och limiterade julbox får du, förutom de fina produkterna ovan, även hem oemotståndliga skönhetsprodukter som den återfuktande ansiktsmasken från Masq+, Ardells förföriska lösfransar till nyår, den lättapplicerade eyelinern från Ciaté och inte minst den magiska stylingprodukten från OSiS som vi bara inte kan vara utan. 


SLUTSÅLD