Gratis Mystery Box (Värde över 500kr) på köpet när du köper månadens box!

Benefit 2022 | GLOSSYBOX SE

GLOSSYBOX x BENEFIT 2022

GLOSSYBOX x BENEFIT COSMETICS

GLOSSBOX x Benefit Cosmetics är nu SLUTSÅLD! Grattis till er som hann beställa, you're in for a treat! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att inte missa kommande limiterade boxar och erbjudanden.

Benefit Cosmetics + GLOSSYBOX månadsbox för endast 506 kr

Beställ vår limiterade box tillsammans med Benefit Cosmetics, fullpackad med härlig makeup, samtidigt som du blir GLOSSYBOX-prenumerant (med en månads uppsägningstid). Då betalar du endast 506 kr för båda boxarna (ord. pris 634 kr).

Benefit Cosmetics + adventskalendern för endast 999 kr!
Code: BENEFITADVENTSE

Den ultimata presenten till dig själv eller någon du tycker om! Nu kan du som prenumerant beställa årets adventskalender tillsammans med vår limiterade Benefit Cosmetics-box för endast 999 kronor. Totalt värde över 6 500 kr. Det vill du inte missa!

VÄRDE ÖVER 1 545 KR

Snart lanserar vi vår nästa limited edition-box tillsammans med Benefit Cosmetics! Den glittrande boxen innehåller makeup som sätter guldkant på vardagen och gör dig redo för höstens och vinterns alla fester.

Dandelion Twinkle

Highlighter som ger huden en ljusreflekterande lyster med utslätande effekt och skimrande finish. Enkel att applicera, tona ut och känns viktlös på huden.

They're Real! Magnet Mascara

"Extremt förlängande mascara som får fransarna att se upp till 40 procent längre ut! Den innovativa mascaraborsten har en magnetisk kärna som förlänger fransarna från rot till spets. Borsthåren är strategiskt placerade för att separera och definiera dina fransar. "

Gimme Brow+ Volumizing Eyebrow Gel

Lättanvänd ögonbrynsgel som, med små mikrofiber, skapar naturlig fyllighet och definition. Den lilla applikatorn kommer åt även de minsta hårstråna och skapar ett naturligt resultat.

Roller Liner Matte Liquid Eyeliner

Matt, flytande eyeliner med en skräddarsydd filtspets som ger dig en enkel applicering. Snabbtorkande och vattenfast formula som håller i upp till 24 timmar.

The POREfessional Super Setter

Håll makeupen på plats i upp till 16 timmar med den här multifunktionella setting-sprayen. Den suddar ut porernas storlek och lämnar huden uppfräschad och återfuktad. Innehåller puderkorn som mattar ner för en felfri finish.